mam 88 lvl ed 55 m lvl i tylko 50k w banku. na co proponujecie isc zeby jakos sie odbic albo zeby sie jakos zwracalo?
Wersja do druku
mam 88 lvl ed 55 m lvl i tylko 50k w banku. na co proponujecie isc zeby jakos sie odbic albo zeby sie jakos zwracalo?
Wyrmy/Crystal Spidery
Może stare i sprawdzone Water Elementale?
Do tych up dodam: djinny, soile, deeplingi, insecty, hero (z necro, ale prawdopodobnie większe waste).
IDZ NA POI!
@topic
Task GS + to co UP (najlepiej robic na forbidden z lootbagiem z parmami itp nigdy waste)
A ty co taki do przodu, na vt nie zagladniesz ale tutaj w pomocy to odpiszesz? zal mi Cie kolego, naprawde
@topic
tak jak korzen wspomnial djiiny. kopalnia kasy tylko ze exp jest slabiutki, ale mysle ze warto zebys sobie pare dni to pobil.
solo mozesz takze hellspawny z energy wallami pobiegac, kasa duza i exp fajny.
u mnie poce 1k wiec niewiem czy warto. a co do insectow i depplingow to jaka jest pelna nazwa potworow jaki tam exp i gdzie sa. dodam ze gram na bardzo malo zaludnionym serwie
z djiinow profit jest z samej kasy (ja mialem 60 ED), a jeszcze szansa na poce i mystic turbany, wiec warto.
najwiekszy profit to beda po prostu taski z bossami, a jesli chcesz pewny zarobek to ja zawsze na + wychodzilem z ancientow, na pewno bedziesz tam profitowal, ale sam sobie odpowiedz czy to ma sens bez mozliwosci wziecia taska, ale jesli naprawde swiat malo zaludniony to bedziesz musial czekac na respa
poprobuj tez workery, jak pospadaja iron ory + jakies spiked squelchery to moze duzy profit wyjsc tez przy calkiem dobrym expie.
Ja od siebie polece nightstalkery/gsy/bonebeasty na górze obok liberty bay. Expo dużego nie ma, ale kasy jak lodu leci. Spokojnie sobie zarabiasz. Druga sprawa to wyrmy, na tej samej górze. Też świetnie
Ja ostatnio se wbiłem na barb camp i w 30minut poleciały mi 3 red poce po 18k/each
18 k/each ;d lol na jakim świecie ty grasz? :D
Candia here xd. Ile razy ja tam nie pójdę to mi chociaż jeden red poc spadnie. Mam tak szybki resp na serwie, że jak wejdę na wieżę z witchami i tymi barbami to zanim wyczyszczę all to już dwa pierwsze poziomy są zrespione.
Btw Sobolekk podobno expisz 85 edem na tombach i masz 200k/h bez zielonej, zwraca się tam? Z czego bijesz i czy zbierasz gpki.
bije z ava gpki zbieram tylko czasem. nie wiem czy w calosci sie zwroci, czasem tak czasem nie ale jesli nie to minus jest nie wielki.