Nudzi mi się wiec pograłbym sobie w jakąś grę na przeglądarkę. Jaka jest aktualnie najlepsza ? Gra ktoś w jakąś ?
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Nudzi mi się wiec pograłbym sobie w jakąś grę na przeglądarkę. Jaka jest aktualnie najlepsza ? Gra ktoś w jakąś ?
Pozdrawiam.
Coś takiego mnie nie interesuje. Coś jeszcze ?
Ale czego byś chciał? Jakieś wojny średniowieczne, dopieszczanie samochodów? czy co? :p
Może być coś w stylu shakes fidget/gladiatusa że rozwijasz swojego bohatera, może też być coś podobnego do ogame/ikariama. Nie lubie gier o samochodach :P
fajna flashowka Kingdom Rush, wciągnie Cię na 1-2h
thecrims
Z rozwijaniem bohatera:
battleknight
bitefight
Drakensang Online
Urban Rivals
The West
BloodWars
Rogue
Smoki Nightwood
Kosmiczni Wojownicy
Margonem
DarkOrbit
Arena Albionu
My Fantasy Online
The Old Kingdom
Wiedźmin Versus
rozwijanie miasta/państwa/wiosek/pierdół strategicznych:
Ogame
Ikariam
RedDragon
Dominacja
Gotyx
Plemiona
Farmersi
Imperia Online
Travian
InfiniteBattle
GalacticWars
X-Wars
SpaceInvasion
Space-Elite
khanwars
IMHO gry przeglĄdarkowe ssĄ
Tak tylko w większości te gry są gówniane, chodzi mi o to żeby ktoś polecił mi dobrą grę, najlepiej żeby ta osoba w nią grała bo samemu to nuda ;p
Może są nudne, bo naprawdę są nudne? o.O
W większości gier masz ograniczoną pulę ruchów/surowców, które wydajesz w ciągu 10 minut, albo i mniej. I co Ci zostaje potem? Pisanie wiadomości do ludzi? :S.
Crystal Saga coś aka Battle of Immortals tylko w przeglądarce mam chyba 30lvl^^
Właśnie, rozwijasz i tyle. W każdej grze przeglądarkowej masz ograniczone 'coś' i tylko zglądasz tam raz na jakiś czas. Jak chcesz naprawdę grać regularnie to 'Margonem'.
Grałem, znudziło mi się po wbiciu 120 lvla. Liczyłem że może powstała jakaś nowa gra w której rozwija się bohatera :(
@down
grałem wbiłem 10 lvl i mi się znudziło ;p
Zajrzyj do obrazka w mojej sygnie, dostaniesz 2 złota przy wbiciu 7 poziomu oraz pomoc ode mnie i ludzi z TORGa.Cytuj:
E-Sim - free, massive, multiplayer, social browser game
E-Sim is a simulation of modern world.
You can become a virtual citizen of one of 46 virtual countries and participate in it's political, military and economical life.
Your citizen can become an ordinary soldier, company owner or run for presidential seat and become the leader of the whole country!
You can focus on your own career or help your country in wars and battles. You can organize your own private army or invest in your business - it's all your choice!
Features
- Join the community of 23,874 active players
- Become a soldier, company owner or president of the entire country!
- Economy run entirely by players
- Balanced map with 46 countries and 276 territories
- Run for a congress or presidential office
- Participate in wars and battles
- Become a part of your country community
- Trade products or currencies with other players
- Sign contracts, lend, borrow money to other players
- Compete with other players in and gain achievements
- Earn money by working, fighting or managing companies
- Team up with your friends and create a military unit
- Become a newspaper redactor and gain subscribers
The Settlers Online :>