jak w temacie, discuss.
oczywiscie nie mowie tu o olafie z 5 dmg itemami, jakas atme trzeba wsadzic.
no i bloodthrister uwazam za lekko zbędny item.
Wersja do druku
jak w temacie, discuss.
oczywiscie nie mowie tu o olafie z 5 dmg itemami, jakas atme trzeba wsadzic.
no i bloodthrister uwazam za lekko zbędny item.
Na miescie kraza pogloski, ze tanky/cdr Olaf > dps Olaf.
support olaf top by hotshotgg > wszystkie inne olafy
dyrus bardzo ciekawie składa olafa : ioniany<hog<sv<lantern<mallet<randuin dalej zazwyczaj gry się kończyły ;p
chyba właśnie rozumiem to i to
chociaż nie
nie rozumiem po co podał build na tanky/cdr olafa o którym już wspomniałeś ;o
@down
no i ma spamowalne true dmg, z cdr spamowalne bardziej
itemów na armor pene raczej nie widzę sensu budować skoro mamy ten true dmg i możemy się zrobić pod tanka który niszczy true dmg i jednocześnie ciężko go zabić
w sumie shurelia byłaby ok bardzo, nie wiem czemu dyrus akurat nie składa ;d
Bo ja nie podalem zadnego itemsetu ;d
Kombinacji jest wlasciwie kilka, widzialem juz shurelye, randuiny, sv, youmuu tez gdzies widzialem (nie polecam swoja droga). Generalnie chodzi o skladanie itemow z cdr i hp a potem robieniem sie pod jak najwieksza ilosc hp, bo w sumie Olaf resisty dostaje na ulti i czesciowo mu to wystarcza.
no ja wlasnie yomuu, phage, atma, maw, aegis, 2x pot i przy znosnych resistach i 3k hp mialem ok 380 ad na W, a jak odpalilem ghosta i ulti to ashe tylko plakala, na 3 crity ja, nie wiadomo z ktorej strony :D, tylko noc oslepil
no i narazie go first pickuje caly czas, probuja mnie kontrowac jakims vladem, nidale, kennenem, jak narazie wszystkie topy zmiazdzone przeze mnie, dodam ze maxuje Q a potem W jesli mam range champa na topie, E jest slabe vs nida, vlad czy kennen, zanim dobiegne tylko strace cs, i zostane zharasowany.
pisałem o tym w starym temacie jak walczyć vs ap, rush chalic i hexdrinker na takiego vlada czy kenena jest całkiem niezle maxując q
niedawno jakiś typek z alternate tak grał i sobie radził :d
Powiedzcie, po co sv na olafa? Przecież on nie ma żadnych leczących skilli? ;p
Ktoś może mi w skrócie napisać co składać na Olafa na Solo topie? Własnie go kupiłem i czytałem że contruje Irelke coś jeszcze?? Jakie runy? Pod armor?
Czasami jak jest w team to niszczy naprawdę linie i wygrywa gre "D
buty fm pd bt gangel