Witam, tak jak w temacie. Zna ktos jakas stronke z dobrymi motywami do tego modelu?:)
Bede bardzo wdzieczny. Googlowalem, ale nic nie moglem znalezc konkretnego.
Wersja do druku
Witam, tak jak w temacie. Zna ktos jakas stronke z dobrymi motywami do tego modelu?:)
Bede bardzo wdzieczny. Googlowalem, ale nic nie moglem znalezc konkretnego.
to niestety nie jest takie proste, w xperii x10 mini jest android, najlepiej poszukaj na forum.android.com.pl dzialu z twoim telefonem i tam powinno byc sporo ROMów (czyli systemow oficjalnych i nieoficjalnych edytowanych przez uzytkownikow, majacych jakies bajery i m.in. motywy), normalnie tez da sie wgrac sam motyw, ale takze odsylam do strony podanej wyzej :P tam jest wszystko :)
Zostaje ci wgranie CyanogenMod albo edycja nie-odexowanego frameworka.
wytapałem z telefonu
Wlasnie tez juz troche sie tam na tym forum naczytalem i jednak chyba sobie odpuszcze, bo istnieje jakies tam ryzyko, ze theme moze napieprzyc w se, a nie chce byc w plecy. Odpuszcze sobie w takim razie ;p Nie ma co kombinowac na sile :)
W kazdym badz razie dziekowka za pomoc i checi panowie ;p
zainstaluj sobie jakiegoś launchera, ja używam Go Launcher EX, do niego masz sporo motywów.
Przeciez SE nie da sie upierdolic calkiem, nie wiem o co sie boisz..Chyba, ze chcesz kombinowac z bootloaderem na nowych zabezpieczeniach darmowymi sposobami, mi sie na szczescie udalo;) W razie czego to flash i telefon dziala.