Witam! Zna ktos takie miejsce w ktorym nie znika loocik ?
Wersja do druku
Witam! Zna ktos takie miejsce w ktorym nie znika loocik ?
Chodzi Ci o nieznikanie przedmiotow po server save? Czy o takie "w trakcie"
Mi osobiscie jeszcze kiedys, jak odkladalem loota do baga pod drzewo obok tej rzeki zaraz za zniszczonymi posterunkami, to nie znikalo nawet po ss
chodzi mi o to zeby nie znikl w trakcie po czyszczenoi flooru
to na rl tibii są cleany poza ssem? o.O
chyba chodzi mu o to gdzie najlepiej schować lootbaga żeby ktoś mu nie zakosił albo żeby nie zapomniał gdzie go położył ;P
Poza ss nie znikaja itemy
nawet jak jest ss to itemy nie znikaja , znikaja dopiero po co tygodniowym cleanie calej mapy
Na OTSach jak jest game map clean to wszystko z ziemi znika, a na rl po ss znikają więc musisz chować za drzewami i modlić się żeby nikt nie znalazł.
cleany działają strefami - co jakiś czas jest czyszczona jakaś strefa, na OF powinno to nie sięgać najwyzszych poziomow, lub miejsc z malym spawnem/terenow kolo rzeczki i przed wejsciem do OF.
Nie ma cleanow map poza ssem powiadacie? To idzcie na mintwallin, polozcie cos w tym malym magazynie co otwiera sie kluczem z szafki u markwina i przyjdzcie za godzine-dwie, wszystko co nie jest tam "orginalnie" znika. (i nie to nie kradziez, sprawdzalem kilka razy)
na ofie tam gdzie jest jedna z misji explorera - chodzi mi o te schody w wschodnio polnocnej czesci fortecy
tam bot mi wywalal zawsze calego loota i nigdy nie znikl
dzieki panowie. jak poloze na skrzynce do wysylania to chyba tez nie znika
ja zawsze wkładałem do ciała, które leży w jakby "szpitalu" i nigdy mi nie zniknęło ;]