Jest ktokolwiek kto by mi wytłumaczył parę zadań, tzn napisał chociaż rozwiązanie albo początek i dalej tłumaczył jak rozwiązać i dlaczego tak? Bo mam sprawdzian, a nie było mnie na większości lekcji z tego i nawet nie wiem jak się zabrać za to..
Wersja do druku
Jest ktokolwiek kto by mi wytłumaczył parę zadań, tzn napisał chociaż rozwiązanie albo początek i dalej tłumaczył jak rozwiązać i dlaczego tak? Bo mam sprawdzian, a nie było mnie na większości lekcji z tego i nawet nie wiem jak się zabrać za to..
http://matematyka.pisz.pl/strona/i16.html
Masz i ucz się sam. Ja na z tej strony przygotowuje się do sprawdzianów z matmy rozszerzonej i do tej pory nie dostałem nic gorszej niż 5.
a no to propsy dla ciebie, tez korzystam z tej strony, ale mam tak ze na lekcji takie latwe wszystko a na sprawdzianie pierdolniecie i nie wiadomo skad zaczac
Gdybyś napisał parę zadań to dałoby się pomóc. Skąd mamy wiedzieć czy jesteś na podstawie czy rozszerzeniu i w jakiej kolejności w twojej szkole realizuje się program, czy masz już funkcje dowolnego kąta czy tylko 0-pi/4 itd.