Witam mam Palladyna 15 lvl skille 70/61. I tu sie pojawawiaja moje pytania gdzie expic na Paccu? Dostep dozao Yalachar jest dostpeny bez wykonywania zadnych questow?
Wersja do druku
Witam mam Palladyna 15 lvl skille 70/61. I tu sie pojawawiaja moje pytania gdzie expic na Paccu? Dostep dozao Yalachar jest dostpeny bez wykonywania zadnych questow?
Nigdy nie grałem Pallkiem, lecz na takim lvl może taski na krokodyle. Jakieś rotwormy na Liberty Bay/Edron. Co do Yalahar i Zao to musisz wykonać questy.
Tzn na Yala, można albo na szybko i płacić 400 gp, albo pobiegać i płacić 200(?). Z tym, że możesz zapłacić 400, iść na yala, poexpić, a kiedyś zrobić tego na tańszą cenę
Tak jak kolega 2xUP napisał najlepsze rozwiązanie to chyba taski na crocodyle na Port Hope, lub rotwormy na Liberty Bay/Edron. Możesz również sprawdzić jakieś larvy/scaraby lub tomby.
jaki to quest?
a mam dostep od razu do wszystkich dzielnic?
Jak tomb to jaki?
najlepiej zrobic dostep na yalahar- musisz praktycznie tylko wziac misja i poplynac, podroz 400gp
masz ladne skille wiec mozesz expic na mistrock- na poczatek same cyklopy, jak bedziesz mial level na royal speary to juz wszystko na wyspie
Imo mozna tez pojsc na dark pyramid na minotaury, kasa swietna, exp ujdzie. Tomby -1/-2. Cyclopolis -1.
taski na tara, problem bylby jedynie gdybys chcial chodzic tunelami pod tara i 'ropac' sie na respy bo moglbys spasc na combo, stealth ring rozwiazuje ten problem
gdzie jest mistrock i jak sie dostac;p
gdzie sa takie duze respy tarantul:D?
respy tara sa w sumie dwa, jeden jak sie idzie na bossa a drugi lekko w dol i lewo od grizzly adamsa
na mistrock plyniesz z portu w yala, dzielnica nazywa sie jakos na f~, tam gdzie sa piraty w porcie
Z tego co pamiętam to są chyba 4 respy tarantul. 2 dziury na prawo od grizzly'ego, 1 dziura z teleportem do bossa i jeszcze jedna była nad grizzlym :p
Dodatkowo, jak jesteś ogarnięty to myślę że tarpit tomb -2 ale musisz się liczyć z lekkim waste.
wiec tak musze zrobic zeby sie dostac na yalachar expolorer quest?
A do poszczególnych dzielnic zeby w nich expic to co musze zrobic?
nic nie musisz , masz dwie bramy otwarte na Magician i bodajże Foreign natomiast zeby na yala plynac musisz na edron pogadac z Wyrdinem.
Tomby, przed tp.. bierzesz w baga 300 spirów i orasz...
Yalahar to na cemetery ghoule.