witam czy 80 ed sie opyla tam expic? bo slyszalem ze tak. jesli tak to jaki k/h i czy profit. Chetnie poslucham tez innych propozycji gdzie moge expic zeby sie zwracalo
Wersja do druku
witam czy 80 ed sie opyla tam expic? bo slyszalem ze tak. jesli tak to jaki k/h i czy profit. Chetnie poslucham tez innych propozycji gdzie moge expic zeby sie zwracalo
Exp bez premki powinien sięgać na tym lvlu jakieś 130k~ z profitem różnie ale gdzieś 10-15k/h.
za maly lvl masz - bedziesz na zero albo waste a do tego latwo o deda
a jakie taktyki czym walic i skad brac te diamenty na wejscie
zagolopowałem się, co nie zmienia faktu że jest tam luzik
dowód
http://img215.imageshack.us/img215/4217/36327210.png
Jak masz kumpli rpków którzy powiedzmy siedzą na ssach czy czymś z czego lecą to kupuj po cenie sklepowej i tyle, na 300 smp około połowy kamyczków sie zwraca z earthów. Bijesz exori flam + hailstorm rod. gdy nie miałem capa to sobie dowalalem gran frigo hurem
a ile kosztuja te kamyczki? i czy bede mial profit uwzgledniajac wydanie kasy na kamyki?
jeszcze powiedz jaki masz tam exp k/h bez zielonej staminy. i jakie tam wystepuja potwory. bo ja slyszalem ze tam sie z gfb opyla
Chodź sobie na green djinny je zbierać
bylem i nie polecam. nie wyrabiaja sie respic :>
Jak juz jest zalozony temat o elemental sphere quescie to zapytam czy msem (120 lvl) oplaca sie tam expic?
@ co do tematu
Ziomek tam latal 100~edem i zawsze mial profit a hardcoru tam nie ma raczej wiec mozna spokojnie profitowac;p
@down
Troche zle sie wyraziles, piszac "wieksze waste" bo ed tam waste nie ma :D
Coś za coś, u Ms'a podobnie jak u knighta, soile spadają częściej. Expiłem tam od 95-98, i to co napisałeś, że 3 massivy nie umiały Cię poskładać, to chyba też się zagalopowałeś :D, na 95 lvlu, dwa massivy i jeden zwykły, wyjebały mi z full na deep red, a miałem ponad 10+lvli wiecej, także nie przesadzaj :D...
Profit wynosiłem za każdym razem, warto jednak zainwestować w softy i life ringi, gdyż im dłużej posiedzisz tym większy profit.
Btw, nigdy nie spadło mniej niż 15 soili na 300 smp (byłem na softach).