Ostatnio słyszałem, że wickd zrobił poradnik na renka. Wie ktoś może gdzie go znajdę?
@down
Albo jestem ślepy albo nie umiem szukać na solomidzie albo nie go tam. Stawiam na to trzecie. Widziałeś tam tego builda?
Wersja do druku
Ostatnio słyszałem, że wickd zrobił poradnik na renka. Wie ktoś może gdzie go znajdę?
@down
Albo jestem ślepy albo nie umiem szukać na solomidzie albo nie go tam. Stawiam na to trzecie. Widziałeś tam tego builda?
solomid.net
VeryL, jak coś palniesz to weź 2 razy spraw, bo nabijanie na ślepo postów nie wróży ci dobrej przytszłości...
@top
njeżeli istnieje, to na 99% będzie na stronie http://clgaming.net po przebudowie, bo ostatnio im nie działają, ale nie sądze, bo wickd'a guida jeszcze nigdy nie widziałem mówiąc szczerze, a szukałem, i to sporo.
@down
dziwne, żeby był, skoro sekcja guidów nie działa na stronie clg obecnie lol
Nie ma go ani na clgaming.net, ani na absolutelegends.eu, ani na solomidzie
obstawiam że go nigdzie nie opublikował
kurczę....próbowałem też na ownedzie znaleźć ale nic nie było. A z tego co pamiętam był na prawdę dobry. Może ktoś z was oglądał jakiś mecz wickeda i pamięta jakiego builda na renka robił? Pamiętam tylko, że się blood~ składało : o
@edit
Pomoc niektórych ludzi jest nie oceniona. Zawsze myślałem, że renka robi się full ap oO.. Całe życie człowiek uczy się czegoś nowego. Dzięki Kavariku
kiedyś oglądałem go to składał bloodthristera, booty na Cd, spirit visage, lw maybe, i nowy item z hexdrinkere Maw of cośtam. miliony wardow i potków
buty 3 poty,1 recall-> vamp sceptre i doran blade, 2 recall -> idzie dobrze- bt potem hexdrinker, idzie źle- hexdrinker potem bt, spirit visage,hexdrinkera na maw of costam ,radumina ,na ostatniego to zalezy od sytuacji ale najczesciej angelo.buty tabi/merce(tabi jak wpierdol od ad przeciwnego ,a merce jak duzo cc czy ap )ale najczescie butki na cd.
Widzialem tez czesto na streamach brutalizera po doranach . Calkiem ladny boost +cdr ktore sie przydaje renkowi
Brutalizer 2.2k elo game ; p imo brut walsnie daje duzo jest to bardziej early/midgame item a wtedy renek jest naprawde silny
http://solomid.net/livestream.php?s=10