-
39 Druid.
Witajcie gdzie expic?:). Eq : Focus Cape,b Legi,Bohy,ten helmet dla maga/druida +5 mana drain,tortoise shield,halistorm rod. Mount Bear.
39lvl Gdzie expić?. Podobno ancient scaraby sie dobrze hunci?. Tylko gdzie i czy warto?. Czekam na propozycje:).
PACC
-
tak, ancienty się dobrze hunci, jednak polecam to robić od 50+lvl (task), jest tam profit i zadowalający exp
ode mnie:
-dragi rod + frigo (yalahar/darashia/ankh/edron)
-tomby (stone za tp z gfb ~120k/h bez premki, obowiązkowo bws)- tutaj raczej 0, ew. mały +/-
-mutated humany + raty
-minstrock(?)
-
Dobij 40 i lec na dragi na darashie
http://tibia.wikia.com/wiki/Darashia_Dragon_Lair
Jak nie ma duzo ludzi to naprawde zajebiscie sie expi. Drag za dragiem.
-
Taski na tarantule moglyby byc opcja, jesli Ci na taskach zalezy, na ancientach taski sa chyba od 50 lvla jak sie dobrze orientuje (swoja droga, na tych ancientowych taskach idzie sporo zarobic) Piraty na nargor (task oczywiscie) Przerozne tomby z gfb z blessed wooden stake na ogol sie zwraca.
-
earth elementale, od 42 spokojnie mozesz smigac, szybki exp
-
ja expilem na necro(yalahar) sam tower + hero(jak sie nie boisz) ;p przy farcie bedzie profit , trzeba byc cierpliwym bo bohy cos slabo leca , przynajniej mi ;p po zabiciu okolo 700 tylko dwie pary
-
Dragi yala, tarantula task (spory profit obecnie), tomby to też dobre miejsce o ile grasz na non pvp i o inne miejscówki ciężko.