Czym się różni IPOD 1g od 2g? Słyszałem tylko, że 1g ma lepszy bas od 2g.
Wersja do druku
Czym się różni IPOD 1g od 2g? Słyszałem tylko, że 1g ma lepszy bas od 2g.
Ale ktory, touch, nano, shuffle, classic?
touch, planuje kupic i nie wiem który się bardziej opłaca
1g ciepły
2g neutralny
1g lepszy bas i dynamika, 2g lepsza scena.
bierz 2G, lepszy w dotyku, bateria dluzej trzyma, wbudowany glosnik
Ja jestem zielony w tych sprawach, planuje kupić używany w dobrym stanie - o co chodzi, że jest wgrany np. Jailbreak?
mozesz sciagac/kupowac aplikacje z cydia store (a nie apple itunes store)
aplikacje lepsze ale i tak za te dobre trzeba placic
z jailbreakiem stabilnosc i bezpieczenstwo jest slabsze
jesli jestes zielony to kup bez jailbreaka/ ewentualnie przywroc do stanu domyslnego
a zrobic jailbreaka ponownie to juz nie problem w razie bys chcial w przyszlosci
Lol, jailbreak nie zmniejsza stabilności iPoda. Pozwala Ci na dostęp do Cydii, skąd ściągać możesz aplikacje (budującego użyteczność iPoda, czy umożliwiające ściąganie pirackich gier). Jailbreaka zrobisz sam w 10 minut nawet jak jesteś zielony.
Bierz iPoda 2g - głośnik, mniej awaryjny, dużo lepsze wi-fi, możliwość wgrania nowszego systemu, ekran dotykowy budowany w nowszej technologii (da się naprawić zepsuty ekran w granicach 100zł, wymiana ekranu w 2g to koszt 400zł - czyli przerasta jego cenę)
Jeżeli by ktoś był taki miły i dał jakąś aukcje godną ceny ok. 400 zł (w porywach do 500 zł, ale to jeżeli na prawde się opłaca) to będę wdzięczny.
Nie znam się po prostu, a chce kupić takiego, żebym się nie musiał pierdolić z instalowaniem dupereli itd. itp.
http://pl.wikipedia.org/wiki/IPod_touch
Masz porównanie..
22 vs 36 h odtwarzania muzyki do różnica :D
Jest ktoś, kto się dobrze zna i chce mi pomóc na pw?