-
Low level ED
Hej, zacząłem grać od nowa w tibię, moja postać to narazie 21 ed i szukam jakichś ciekawych miejscówek z przyzwoitym expem i jakąś tam kasą. Oczywiście nie stać mnie na żadne waste ani na blokerów. Chciałbym choć trochę zarobić, ale to exp jest dla mnie priorytetem. Eq śmieciowe i różdżki.
Z góry dzięki
-
- taski na tarantule
- taski na krokodyle
-
Scaraby - Ankrahmun.
Larvy - Ankrahmun.
Mino Tower - Darashia. (opłaca się wziąć taska na Minotaury)
Rotwormy - Edron/Liberty Bay.
-
@bobek
tarantule wiecznie zajęte na moim serwie, a krokodyle dają tak marny exp ,że to jest śmiech na sali.
@elite hunter
w sumie larvy/roty/mino dają niezłą kasę ale exp mierny według mnie, nie mówiąc już o tym ,że robie te miejscówki od 8 levela (mam już 23).
Ma ktoś coś takiego co zachowuje jakiś kompromis między expem a kasą? Żeby dało się zrobić ze 20 k/h albo więcej i wynieść z 1k profitu na level?
Sorry za narzekanie, ale wiem ,że coś się znajdzie xd. Mogę zrobić questy na jakieś dostępy jeśli nie trzeba bić nic mocnego.
-
Jak byś dał rade kupić parę stealth ringów to możesz jeszcze skoczyć na Mistrock.
-
Na takim levelu raczej ciezko o zarobek jesli zaczynasz od zera, musisz czekac na mane kolo expowiska i wybijac moby jak odrosnie.
Lootbagi na mino w darashii moglyby tak dzialac (tak wiem, wspominales ze juz tam expiles) wbic na takim czyms 28 (chyba taki potrzebny do uzywania gfb) zarobic z 50k i od 28 juz meczyc tomba z blessed wooden stakiem ;)
No i ten lvl styknalby zeby wlasnoreczne runki porobic, na tym tez idzie jakos zaoszczedzic :)