-
Dual Sim (?)
Witam chciałem kupić telefon dualsim, gdyż mam 2 karty a nie chce mi się nosić 2 telefonów, i na allegro znalazłem coś takiego
http://allegro.pl/uk6a-okazja-adapte...259114793.html
Używał ktoś już czegoś takiego ?, nie zniszcze przez to simów ? i czy będzie działało to w przypadku Samsunga Monte ?
-
"Nie wymaga wycinania kart SIM"
"2x szablon do wycięcia kart SIM" WTF?!
Kiedyś dawno w gazecie jakiejś widziałem poradnik jak właśnie używać 2 sim w telefoni eprzy pomocy takiego adapteru, po prostu wycinasz te chipy z SIMu i wkładasz w ten adapter.
-
Pisze na samym końcu aukcji że trzeba wycinać, i to niby na 100% działa ta ?
-
Nie musi działać akurat z twoim telefonem, bo z takimi bajerami nic tak naprawdę nie wiadomo.
-
Dokładnie. Może (ale nie musi) zdarzyć się tak, że ne wejdzie do twojego modelu. Radziłbym też kupić to z jakiejś lepszej firmy. Może HAMA produkuje takie rzeczy. Bo jeśli kupisz jakieś gówno to licz się z tym, że możesz ją oszukodzić, czyli utrata danych. Jak masz jakieś ważne dane to radze poszukać czegoś solidniejszego.
-
Możecie podlinkować jakiś lepszy model tego gówna ?
-
a jest taka techniczna mozliwosc, zeby w jednym telefonie miec zalaczone na raz dwie karty sim? bo tutaj z tego co widze, to trzeba sie przelaczac pomiedzy jedna a druga. a czy daloby sie tak, ze oba numery bylyby jednoczesnie online?
-
Jak zamontujesz druga antene to jak najbardziej
Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk