Tak jak w temacie. Poszukuje jakiejś gry ktora wciągnie mnie na dłuższy czas jak tibia czy lol. Jakiejs propozycje ?
Wersja do druku
Tak jak w temacie. Poszukuje jakiejś gry ktora wciągnie mnie na dłuższy czas jak tibia czy lol. Jakiejs propozycje ?
Runes of Magic bardzo wciągające MMO dużo osób z TORGa gra. Tylko że ma pewnie większy wymagania niż lol czy tibia
wurm online, minecraft, WoW, Eve online :] jest dużo gier wciągających.
polecam World of Warcraft, może jakieś strzelaniny typu CS,COD,BF?
Wow fajny ale szkoda kasy... :
Strzelaniny taa ale nie mam kompa do takich gier ; < w lolu na low detalach mam 30 fps wiec wiesz :P
Nie szkoda kasy, nie ma porównania między WoW'em a darmowymi grami... Imo warte tych 100zł (czy ile to tam kosztuje w Polsce) za te 2 miesiące, z resztą możesz kupić Battle Chesta który nie jest drogi (podstawka + burning crusade + poradnik) i masz miesiąc gry za darmo, sprawdzisz i sam stwierdzisz czy gra jest warta tej kasy.
no niby tak :P ale tam gra sie zaczyna od 50 lvl a tak to trzeba sie męczyc :P heh A na czym polega ten runes of magic ?
Wbicie 85 lvla <max> to kwestia miesiąca.
Runes of Magic to podróbka wowa, taka "okrojona" wersja, mniejsza mapa etc, dodany item shop <na endgamie niezbędny do normalnej gry>, generalnie nabijara kasy typu metin gdzie administracja ma cie głęboko gdzieś.
Generalnie lepiej jest wydać na WoWa, niz męczyć sie w RoMie. Sam sprawdzałem obie gry w znacznym stopniu i wiem co mówie.
@Edit
8h? Sam wbiłem ostatnio w około miesiąc, mimo to że grałem 1x w wowa, wcale nie grając duzo :>
No ale. Nie grałes- wiesz lepiej.
sec temu ja zaintalowałem ;p dno :P taa miech grania chyba po 8h ;p
Patrz na podpis, ale jak do tej pory grałeś tylko w Tibię czy lola, to będzie Ci ciężko :P
jak cos to moge rafke wyslac , pm