Siema. Mam pytanie - czy zrobię na 125 lvl'u paladynem questy "Exploler Society" (w tym "Banshee Quest", tam podobna trzeba walczyć z 2 Warlock'ami jednocześnie...) i "Coral Comb Quest" solo?
Potrzebuję grzebienia do addon'a.
Wersja do druku
Siema. Mam pytanie - czy zrobię na 125 lvl'u paladynem questy "Exploler Society" (w tym "Banshee Quest", tam podobna trzeba walczyć z 2 Warlock'ami jednocześnie...) i "Coral Comb Quest" solo?
Potrzebuję grzebienia do addon'a.
na banshee quescie jeden warlock pojawia sie nad toba a drugi pod takze jednego mozna smialo zamwallowac i powoli ubijac pojedynczo. Co do coral comba to palkiem powinienes dojsc do statku lecz statuj raczej solo nie wybijesz chyba ze z uzyciem energy walli albo bomb bo trzeba tam wejsc na +1 a tam jest multum quar. Popros jakiegos msa zeby wybil to z ue ;p
Nie poproszę nikogo o pomoc gdyż po prostu nie mam znajomych w tibii (tylko jedną osobę i akurat teraz nie ma ona PACC'a). A co do statku - może strapuję się na jego północnej części z użyciem energy bomb'a? To w sumie mogłoby się udać. Tyle zabawy przy jednym głupim grzebieniu będzie, ehh...
@up
nie wiadomo jak bedzie z rozstawieniem potworow na statku jesli nie bedzie ich duzo na polnocy to proboj ;] kto nie ryzykuje ten nie zyskuje. Jak dla mnie pomsyl masz dobry ciekawe jak bedzie z wykonaniem. Zdaj relacje jak zrobisz ;]