Już tydzień temu wyszła ta postać, a ja w sumie nic o niej takiego nie słyszałem.
OP? UP? Gdzie się najlepiej nadaje? Jakieś polecane buildy? Ogólne opinie na jej temat?
Warto wydawać to 6300 ip czy może lepiej kupić coś starszego ale pewnego?
Wersja do druku
Już tydzień temu wyszła ta postać, a ja w sumie nic o niej takiego nie słyszałem.
OP? UP? Gdzie się najlepiej nadaje? Jakieś polecane buildy? Ogólne opinie na jej temat?
Warto wydawać to 6300 ip czy może lepiej kupić coś starszego ale pewnego?
Jak na supporta ma ona strasznie duży dmg i za to ją lubię :P
dobry ap carry
Widziałem na streamie jak jakiś H-ELO (aczkolwiek nie pamiętam kto) nią siedział na topie i ciskał renektona ,że aż strach. Więc widzę ,że rośnie nam druga kayle, dobra na wszystko.
phreak to i jungle nią zrobi xD dobry support ale nie każdy ją ogarnia, pewnie z powodu na niedawnego wyjścia i cenę
OP ulti, przerywa ulti warwicka, skarnera itp. tons of dmg z q i ten polymorph ...
Ta polimorfia to najlepszy pomysł od czasu chleba krojonego. Nie ma nic zabawniejszego od przemienienia takiego Swaina na ulti w przerozkoszne futrzane wiewiórzysko, resetując mu ult itp.
Jak ktoś lubi grać agresywnie grać ad carry, a znudził mu się alistar to Lulu to miła alternatywa. Ulti op, taki czerwony pot x2 + slow.
Afair polymorph nie resetuje ulti Swaina, Swain caly czas sie leczy i atakuje.
http://na.leagueoflegends.com/board/....php?t=1924643
Po wyjściu z poli już ulti jest wyłączone, grałem nią parę gier.
Bardzo fajna postac, smiesznie sie nia gra pod on hit effect na solo topie :D
onhity sronhity ap mid lulu jest najbardziej imba postacia w grze atm
//ap kog > ap lolo - ZinC
Czemu jest imba jako ap carry? Przeciez ma tylko 1 skill do dmg ze srednim cd
2 skille do dmg z duzym bazowym dmg i przelicznikiem, imba utility, dobry laning, dobre timfajty, wszystko ma dobre
Tylko wygląd i imie zrąbane
Dalej nie widze w czym mogla by byc lepsza jako ap od takiej cassio czy chociazby annie i uwazana za imba.