-
Pall low lvl exp
Witam
Zostalo mi 15 dni pacca, chcialbym w tym czasie wbic jakis sensowny lvl. Przez najblizsze dni (swieta) znajdzie sie troche czasu na granie i chcialbym ten czas wykorzystac. Skille mam slabe, bo chara zrobilem juz na paccu i nie chcialem tracic czasu na skillowanie.
Skille: 69(71)/59. Lvl: 24
Jak na razie smigam na shadow tombie przed tp, niestety exp slabiutki- ~20 k. Cos lepszego sie znajdzie? bo na faccu palkiem wiecej expa na tym lvl wyciagalem.
Eq: pall armor, vamp shield, k legs, crown helmet.
Kasy jest ~14 k, ale wolalbym jej nie tracic. Na czym expic do 60 lvl? moglby to ktos mi rozpisac?
-
-
po co mi poradnik dla facca?
-
a gdyby sprobowac taskowac tarantule? i do tego sie wzbogacisz troszke ;)
-
Ja na 24 lvlu siedziałem na penisula tomb od 25 z royalkami wyciągałem tam nawet po 40k/h na bodajże -2 tam gdzie już sa crypty, Później od 40 albo i wcześniej nawet możesz męczyć taski na tarantule ale niewiem jak tam jest bo za moich czasów nie było jeszcze tasków. A od 50 to już z górki biłem mutated raty, dragi, necro a od 60 polecam nightstalkery lb :P
-
z takimi skillami może bez problemu już robić taski na tara
-
powiem Ci, piszesz tu o PACC'u
ja ze znajomym siedzac dziennie po 8h na charze (shared) wbilismy od 30 levela do 45 w 4 dni na OF'ie..
wiec to moze byc dobre wyjscie:P
-
Zombie, minoski yala do 40lvl.
Albo zombie i te nightstalkery tam ciagnac dalej do 40-50lvl.
Od 50 dragi mysle ze bylyby dobrym rozwiazaniem.
50 poziom takze nadaje sie na bicie taska na mutated raty.
A 55 lev., to mozesz juz lekko dragi oczywiscie i culty yalahar z enchantami ofc. swietny zarobek i exp tez niezly.
-
Mogę zagwarantować najlepszy exp na cyckach w edron z stealth ringami ~60-75 k/h z premką.