Słyszałem że na djinn'ach można ładnie zarabiać, ale co tam niby takiego drogiego wypada? Pobiegałem trochę to tylko jedna szmatka spadła ale za to dużo many poszło na exurę bo nawet mocno biją te djinn'y.
Wersja do druku
Słyszałem że na djinn'ach można ładnie zarabiać, ale co tam niby takiego drogiego wypada? Pobiegałem trochę to tylko jedna szmatka spadła ale za to dużo many poszło na exurę bo nawet mocno biją te djinn'y.
Właśnie te szmatki drogo stoją : d z samego gp powinno się zwracać za potki a szmatki + boss = profit. Zobacz w markecie ile u ciebie na świecie stoją green poce
A jeszcze lecą klejnociki. I to nie mało ;)
No właśnie tylko jedna szmatka wypadła, nic kryształków, a u mnie szmatka stoi po 900gp :|, jeszcze tam popróbuje troszke.
Powiem tak. Bociłem tam moim knightem od 100 do 140 lvla. Obowiązkowo zakup sobie dwarven ringi. Z djinnów i Efreetów na jedną stamine mogłem wyciągnąć ok. +220k profitu. Jak już na górze pisali. Z gpów zwarca Ci się na poty, a klejnoty, turbany, szmatki, magma monocle to czysty profit.
Trochę lipa, wchodzę na góre i nagle black hp :d , szkoda że nie można wejść, jebnąć avalanche i zejść bo zanim to zrobie to już tak mnie jadą że nie zdążam strzelić przez ten cd.
To jaki ty lvl masz? Ja ed od 70 biegałem po wszystkich piętrach, kasa szła ładnie i gładko, zawsze profity, z hunta średnio 2 do nawet 10k.
77 ed, ale biegasz w magma secie?
Nie wiem jaki masz respawn, ale jezeli slaby to moze warto wejsc, nawet na ringu i walnac ue :P? djinny napewno padna, a maridy z avalanche dobijesz odrazu.. potem wiecej jak bedziesz ciagle bil to wiecej niz jednego nie powinienes miec ;d zreszta mozesz z tym biegac na dwarven ringu spokojnie mi sie wydaje :)
I ja tak samo biegalem tam 100knajtem, u mnie szmatki po 1.5k staly a wyciagalem profitu po 10k/h wedlug bota i tak, co bylo duzo bo expa tylko mialem 45k/h przy 200osobach online ;d. Natomiast teraz gdy bota nie ma to cena szmatek urosla do 3-4k, wiec nie wierze, ze u Ciebie tylko te 900gp :P Moze to po tyle tylko oferuja kupno, ale nie sprzedaz?
Normalnie 900gp each :)
Załącznik 286108
ps. co sekunde dostaje około 70 obrażeń, a mam maksymalnie 515hp :|
Wydaje mi się, że trochę za niski level masz, żeby tak porządnie profitować na Djinnach. Sam z autopsji wiem, że Djinny na tym levelu potrafią ładnie "przyfasolić", dlatego wbij bardziej konkretniejszy poziom i dopiero zacznij bić Djinny. Taka moja rada.
Co do cen zielonych szmatek - założyciel tematu ma racje. Szmatki chodzą od 800 do max 1,5k ea. Bynajmniej na moim serwerze (Guardia)