-
Smartfon z androidem
Potrzebuje jakiegoś taniego (do 400zł za używkę) smartfona z androidem pod aplikacje. Jakieś authenticatory do gier, sterowanie komputerem, pakiet biurowy, mail itd. ZTE Blade spełnia moje oczekiwania, jednakże wszystko trochę się na nim ścina. Jest jakaś droższa i wydajniejsza alternatywa dla ZTE Blade (można go dostać za ~280zł) ? Nie znam się na smartfonach, a zaistniała taka sytuacja, że muszę mieć coś na dniach.
-
p500, gio? powinno byc lepiej niz na blade. a tak przy okazji, wgrywales jakiegos custom roma na tym zte?
-
Ja polecam ci Samsunga Galaxy Y :)
-
Ja polecam Spicę. Polecono mi go na torgu dwa lata temu i sprawuje się znakomicie.
-
-
Za 400zl to najlepszy imo Sony Ericson Live - sam mam i polecam, niezle parametry, nic sie nie wiesza.
-
To co tutaj podajecie jest praktycznie takie samo jak ten ZTE, ale dzięki.
@cysio528. Sam nie posiadam jeszcze ZTE. Zanim napisałem tutaj, popytałem znajomych i padło, że zte blade byłby najlepszy za te pieniądze. Zroomowany, przerobiony jakimś programem, żeby wykrywało go jako htc desire, podkręcony do 820Mhz (jakoś tak) i nawet w lepsze gry jak dead space da się grać. Chyba będę brał właśnie ten telefon. To i tak przejściowe bo w czerwcu będę mógł wziąć coś na abonament, ale w tej chwili nie mam wyboru i muszę wziąć coś tańszego, co wystarczy mi do czerwca.