-
Pacc zachej
Witajcie. Mam takie pytanie. Wczoraj na prokey.pl u zacheja zlozylem zamowienie na Pacca. Poszedlem do WBK wplacilem hajs na Konto zacheja na WBK. Wczoraj o 17 poszla wplata. Do teraz niemam Pacca. To jak to jest z tymi bankami?... Dopiero na poniedzialek bedzie PACC?. Myslalem ze z banku do banku idzie odrazu. Zachej przyjmuje potwierdzenia z banku?.
-
takim przelewem, że w banku dajesz druczek, to do 3 dni roboczych idzie z tego, co pamiętam.
raczej powinien przyjąć skan potwierdzenia przelewu.
-
Ale i tak banki w weekandy nie działąją, więc dopiero w poniedizałek Zachej móglby pacca Ci zamówić.
-
Pamietaj tez, ze jesli to jest single payment, to dostaje sie key do zatwierdzenia pacca na stronie. Mozesz miec go w zakldace "spam" na emailu ; ). U mnie tak zawsze jest.
-
Ja poszedlem do banku nie z druczkiem... Wzielem na stronie Nr konta wbk i wszystkie dane poszedlem do banku WBK i wplacilem w banku na WBK. Powinno byc odrazu... A tu idzie i idzie w spamie patrzylem niema... Moze wysle mu screena potwierdzenia bo pacc potrzebny.
-
Z tego co wiem, Zachej oraz inni resellerzy PACC nie przyjmują żadnych skanów/druczków. Wszystko jest napisane u nich w aukcjach.
-
Może napisz do niego? Jak on sprzedaje tysiące pacców miesięcznie to może czasem nie zauważyć przelewu. Jeśli wpłacałeś w banku to pieniądze są od razu na koncie. Ale po co napisać do niego z pytaniem, lepiej wypłakiwać się na forum c'nie?
-
Nie przyjmie ci druczek tzn jego kopie, bo można łatwo przewalić, 2 dni i powinien pacc być.