-
50 paladyn
Witam mam paladyna 50 lvl skille 80/65
1. Gdzie expić z waste (jak najwyzszy exp)
2. Gdzie expić na zero (+/- niewielki)
3. Gdzie wyłącznie profitować
4. Gdzie wyexpiać wyłącznie premium staminkę
proszę o szybkie odpowiedzi, przydadzą się jakieś miejsca, ale nie wymieniajcie dla profitów basiek czy piratów, gdyż widziałem to w innym temacie, a tam w cale nie leci za dużo, do tej pory profitowałem na cemetery quarter na yala (zombie itp) gdzie profit wynosi 3k/30 rs'ek z samej kasy + mózgi i itemki (s helmet i halberdy) czyli łącznie około 6k na 30 rs + itemy typu bohy (o ile spadną) i mózgi jak spadną i exp na happy ~80-90k/h , bez tak około 50-60
proszę o odpowiedzi
ps. watery u mnie są wiecznie zajęte proszę ich nie wymieniać
-
Myślę że punkt pierwszy i drugi można połączyć - Water Elementale. Wątpię abyś gdziekolwiek miał lepszy exp a w 90% huntów wychodzisz na zero/plus. Bierzesz composite hornbow i flash arrows. Na sobie helmet of the deep i koniecznie wędka w plecaku.
Nie wiem co do profitowania bo na tym lvlu stawiałem na pg, ale myślę, że możesz śmiał spróbować stone tomb za tp z blessed wooden stake na pewno będzie jakiś tam profit z vamp dustów. Serio, w tym punkcie ci nie pomogę.
Co do czwartego to jest on chyba równoznaczny z pierwszym, jeżeli jednak na waterach będzie dużo ludzi, co się często zdarza to możesz na 55lvlu próbować dle z power bolcami tylko, myślę, że wcale exp większy niż na waterach nie będzie, a i waste będziesz miał.
-
chciałbym otrzymać jakieś sensowne odpowiedzi, czy jest to możliwe?
-
Wyciagnij wnioski z tego co kolega wyzej powiedzial...
Cos ode mnie:
1. DL'e darashia, wyrmy lb, i gsy gdzies, i inne takie.
2. Dla mnie to jest bez sensu xD
Ale mozna powiedziec, ze to co wyzej, bo to loteria, szczegolnie na dlach.
3. Dragi?
Wystarczy zalozyc softy ( o ile masz ) i potkow nie powinno isc wogole zbyt duzo.
4. To juz zalezy od Ciebie ^^
-
Więc nie mogę wyciągnąć wniosków z tego co napisał kolega w 2 poście, gdyż napisałem, że watery u mnie są wiecznie zajęte..
softów nie posiadam niestety więc..
można prosić o więcej propozycji?
-
Możesz też bić mutated tigery z taskami na yalahar na arenie z pb/arrowów exp jakos 80k/h bez premki.
-
Poczytaj na torgu expowiska na paccu i sam sobie cos wybierzesz dobrego dla siebie.
co do Shvayze_Mart : DL'e darashia, wyrmy lb na tym lvlu ? masz mozg ? zanim on by tego dl-a czy tam wyrme zabil to ho ho... ed to by tam mogl wascici i duzo miec expa na dl/wyrmy +jeszcze jak by sd wchodzily w gre to hu hu ale taki pal jak dla mnie te monstra bezsensu lepiej cos slabszego a szybciej
-
Ponoc chce wastowac.
To niech wastuje sobie.
-
@ up
jeżeli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to proponuję wrócić do szkoły :)