-
Starcraft II
Cze, interesuje mnie Starcraft jestem kompletnym laikiem.
Nie mam pieniedzy na nowe konto, także chciałem się was zapytać na jakie rzeczy zwracac uwage przy zakupie uzywanego ?
(ew. Jakis download z werezu lub torrentu gdzie szukac? )
Dzieki za inf. A co do pirata - da grac multi? Skad pobrac? z peba jest za duzo partow;x nie ogarne tego.
-
Ogólnie to nie polecam kupowania używanego konta, bo na battle.net nie można zmienić danych jeżeli im nie pokażesz zaświadczenia z urzędu że zmieniłeś swoje imię i nazwisko. Znaczy to tyle, że koleś w każdej chwili może wysłać skan dowodu i odzyskać konto.
-
A samego triala można zassać ze strony Battle.net, bodajże 5-6 pierwszych misji kampanii do przetestowania + ograniczony tryb Multi.
Potem IMO jedyną opcją jest zakup nieużywanego cd-keya z jakiejś strony z kluczami do gier, bo jak kolega wyżej wspomniał Blizzard bardzo lubi pierwszych właścicieli kont :P
-
Mając tego triala, moge go scrackowac ? czy musze pobierac z neta scrackowane juz na zlych hostingaach?:d
-
ale ze jak scrackowac? na scrackowanej grze to mozesz jedynie przejsc kampanie, bo na multi sobie nie pograsz, chyba ze na w/w trialu. a w kupowane konta to bez kitu nie oplaca sie bawic, bo koles sobie odzyska konto (moze to zrobic w kazdej chwili) i nie bedziesz mial ani hajsu, ani gry