Z chęcią zagram z kimś ogarniętym rankedy duo lub normale. Dobrze by było gdyby ta osoba miała ts/vt/skype z mikro. Moje elo to 1240, najbardziej lubie grać ad carry ;)
Pisać tu lub na Mat1kw
Wersja do druku
Z chęcią zagram z kimś ogarniętym rankedy duo lub normale. Dobrze by było gdyby ta osoba miała ts/vt/skype z mikro. Moje elo to 1240, najbardziej lubie grać ad carry ;)
Pisać tu lub na Mat1kw
Odezwij się w grze nick. Izzyzz szukam kogos na rankedy ;)
Ma ktoś jakiś team bo można pograć dziś w nocy normale w kilka osób ;d ktoś chętny :D?
ja teraz carruje konto kolegi msciciel nick w grze jak cos pisac zaczynam wlasnie od 2000
elo zaczynam od 1100
Odświeżam, ktoś chętny :) ?
Ja mogę coś pograć za jakiś czas.
Elo mam w granicach 1480-1500.
Jak ktoś chce pograć to pisać do TOP KING MATIK. Zaczyna gre na Wescie, aktualnie 11 lvl ;P Szkole się głównie na top ale mogę pójsć na mida lub coś innego.
Pograłbym z kimś ogarniętym, vt/ts + mikro
Odświeżam ;d Szukam kogoś ogarniętego do noł lajfienia ;d
Z CHĘCIĄ POGRAM Z KIMŚ NORMALE NA WEST ! Tylko 13 lvl ale na nordicu 30 mam, zapraszać top king matik
TERAZ DUŻO WOLNEGO CZASU WIĘC CHĘTNIE POMANIACZYŁBYM Z KIMŚ NORMALE, NAJLEPIEJ W FULL TEAMIE ;P
KTOŚ CHOĆ TROCHĘ OGARNIĘTY, 25 LVL + PISAĆ NA GG 24682708
W lolu nick Mat1kw
Pozdrawiam
Posta propsuje Torg User.
SZUKAM ZIOMECZKA DO GRANIA RANKEDÓW NA WEST NA S3 ROZEGRANYCH 50 RANKEDOW LECZ TYLKO 1240 ELO JAK KTOŚ W MIARĘ OGARNIĘTY CHCE POGRAĆ TO ZAPRASZAM ZERO FLEJMU ..!!
Post propsowany przez najlepszego skarnera
pozdro
w temacie jest east ,a w treści west to west czy east wkoncu annamarian ;o
bo nie chciało mi się zakładać nowego tematu chodzi o WEST
btw polecam się !
http://tinypic.com/view.php?pic=sv6juu&s=6
polski na west na propsie
Ja bylbym sklonny pograc ale na WEST dodalem Cie.
Glownie gram mid albo top.
Ew moge probowac grac na supporcie.