Szukam jakiegoś laptopa typowo do gier tak do 3000zł, najlepiej dostępnego w sklepach takich jak saturn albo media markt.
O nic mi nie chodzi tylko żeby spoko śmigały na nim gry które wychodzą w tym roku tak jak Terra czy Diablo 3.
Wersja do druku
Szukam jakiegoś laptopa typowo do gier tak do 3000zł, najlepiej dostępnego w sklepach takich jak saturn albo media markt.
O nic mi nie chodzi tylko żeby spoko śmigały na nim gry które wychodzą w tym roku tak jak Terra czy Diablo 3.
Asus X53SV-SX887V i7/GeForce GT540M/4GB RAM/500gb + Windows 7 CENY
Lenovo IdeaPad Y570 i5/GeForce 555M/4GB RAM/500gb + Windows 7 CENY
Pierwszy posiada lepszy procesor natomiast słabszą karte graficzną względem drugiego.
Osobiście brałbym Lenovo ze względu na takie rozwiązania jak ręczne przełączanie kart graficznych za pomocą jednego przycisku (z integry na dedykowaną). Ale najlepiej jak poczytasz recenzje i opinie.
http://allegro.pl/hp-dv6-6170-i7-263...221709049.html
i7 2630QM + 8gb ramu + HD 6770M + hdd 500gb
100zl ponad budzet niestety ale warto dolozyc, w sklepach pewnie bedzie jeszcze drozej. Wgl nie ma sensu kupowac w sklepach typu Saturn czy MediaMarkt. Czemu? Lekko ponad pol roku kupowalem K53SV. Na allegro byl tanszy o 600zl niz najtansza oferta w sklepie w moim miescie :)
Ja zakupiłem Asusa x53SV-SX891V jutro go będę testować, bo głównie chodziło mi o procka i7 + 8 gm ramów + nVidia myślę że posłuży trochę.