siema, gdzie wyciagne najwiekszy profit kasy? nie zazlezy mi na expie. FACC
Wersja do druku
siema, gdzie wyciagne najwiekszy profit kasy? nie zazlezy mi na expie. FACC
vdl / of
Najwięcej kasy na ofie mi się tak wydaje ja na godzinke wynosiłem tam koło 10k, a z expem też nie najgorzej tam jest.
dodam od siebie mintwalin z bag lotami pewnie podobna kasa jak na of ale exp duzo gorszy :)
Lootbagi na OF. +-10k/h - zbierając wszystko, broken helmety, vialki itd. Na tym lvl ogarniesz cały OF. Jeśli dropnie plecak Sam'a to sie bardzo ładnie mozna dorobic ; >
- of lootbagi (wymagany postman quest),
- dragon lair venore (mozesz zbierac mace/kusze/steel shieldy do bpków i rzucac je przez bagno niedaleko drogi do venore, przelogowac na nooba i wysylac to parcelem),
- najglebsze zakamarki kopalni guardów ( tak samo jak na ofie, zbierasz wszystko, co da sie sprzedac i wysylasz sobie ladnie parcelem),
- mintwalin (nie dosc ze duzo loota to jesszcze dodatkowe pieniazki z mino leatherow),
- fibula (na fibuli jest mailbox, takze tez mozesz zbierac wszelki zlom ze smoków),
- jezeli masz nie najgorsze skille, to bij gsy na pohu - silki i k sety sa stosunkowo drogie, leci duzo plate armorow/steel helmetów
co do Pana @up.
Postman jest niekonieczny aczkolwiek przydatny. Ja swoim latam bez postmana i w przeciągu 2 dni wyciągnąłem 10 cc ; D
Jak nie masz postmana to lootbaga schowaj pod drzewem w dolnej częsci OF
Dragony w Yalahar, nie wiem jakie skile, ale jeżeli te 80/80 minimum to lajtowo, a jak softy to też git, ja tam od zawsze zbieram kase, nie ma opcji żeby tam mieć waste ;p
sory, teraz przeczytałem ze masz facc
to elf forest :)