Zapraszam wszystkich t orgowiczow na nebule, Fajny serw pvp malo ludzi online latwo o miejscowke do expa. Zapraszam zrobimy moze jakis fajny team
Wersja do druku
Zapraszam wszystkich t orgowiczow na nebule, Fajny serw pvp malo ludzi online latwo o miejscowke do expa. Zapraszam zrobimy moze jakis fajny team
Coś więcej na temat sytuacji na servie?
Jest gildia rządząca duzo respow wolnych baaaardzo malo random pk, malo osob online, swiat pvp
Swego czasu grałem na Nebuli i pamiętam, że zrobił się z niej noob serwer na FACCU(nie pamiętam jak się to piszę). Na premium było pełno wolnych respów i można było normalnie pograć bez narażenia się na pk. Na faccu można było być już spekowanym pod bramą miasta, za nic, często właśnie przez Polaków. Rządziły dwie gildie, których już nie widzę na tibia.com.
Jeżeli sytuacja się poprawiła, przedmioty drogo stoją, to mogę swój 50lv odkopać.
Ja milo wspominam ten server, szczególnie gdy swego czasu miałem cale dragon lair w veno dla siebie ;] jeśli była by tibia 8.5 to bym śmiało znów zaczął przygodę na tym servie.
Exvander troche nie ogarniam wypowiedzi takich ludzi jak ty oO facc jak to facc pelno noobow i tyle a wiec i zabijaja za friko proste. A skoro lali cie pewnie jakies 20-30 lvl-e a ty padales to i teraz placzesz , bo kazdemu normalnemu typowi z paccem i wiekszym lvl-em i mozgiem ofc to by szkoda bylo fraga na takich noobow jak ty.
A po 2 wiedziales ze to srv pvp , jak i inni co wybieraja takie srv a potem placze i pierdole bezsensu ze to ze sramto ze pk... nie chcesz by cie zabijali i na Optional PvP i po sprawie huh..
Czy ja wspomniałem w którym momencie mnie bili? Na nie których serwerach jest spokój, na niektórych polaczki nie ruszają polaczków i tyle.
Cześć, gram aktualnie z paroma znajomymi na Nebulii :) 120+ RP i 150+ ED naprawde fajny server, faktycznie latwo o resp, a guild rzadzaca jest przyjazna. Podaj swój nick na PW :)
No przyjazna lecz nie dla wszystkich hehe. Nebula dobry swiat ceny nie sa wysokie bynajmniej tak mi sie wydaje xd. I trzeba uwazac kogo sie bije czasem xD