witam mam 28 druida 30 mlvl noob eq nie mam nic kasy. jak proponujecie odbic sie od dna? mam pacc. nie piszcie smutow typu rob palla
Wersja do druku
witam mam 28 druida 30 mlvl noob eq nie mam nic kasy. jak proponujecie odbic sie od dna? mam pacc. nie piszcie smutow typu rob palla
rob bot knighta/palla i przerzucaj kase na druta
ew tomby lootbagi
taski tarantule sa juz zrobione a tylko 3 mozna ;/
porob runy. $.$
a soule odzyskuj na croco taskach
Taski croco, task na minosy, na mino tower w darashii z lootbagiem, elfy jakies.
A no i jakbys mial dostep na Hellheim to bys mial spoko profit i niezly exp na ghoulach
Niby jakie on ma robic runy jak ma 28 lvl ?
Nic nie zarobi na nich
a nie mozna tradycyjnie monk+runy? zawsze troche kaski wyjdzie, przynajmniej na podstawowe eq. chyba ze non pvp to monk odpada.
expic mozesz na undeadach/tombach, kaska ladna leci, deepling scouty tez dobry exp, srednio tak co 15-20 min pada life ring, jak bedziesz ich uzywal to zuzyjesz moze 3-4 poty na godzinke expa, a kaski leci calkiem sporo- 2/3 k/h + rusty armory+life ring+heavy trident+fish fin
#up
a icicle chociazby?
Tak sobie myślę. Skoro już masz pacca to może dołóż jeszcze 5 czy 10 zł i dokup sobie trochę gpkow. Pacc się nie będzie marnował, a te kilka zł różnicy nie robi ;)
siemasz pamietam kiedys grales na nebuli ale sorcem xd. Ja wtedy tez gralem sorcem ale to bylo kupe czasu temu wiec jak tam grasz dalej to napisz to ci coś sypne heh albo zblocze
no czlowieku wlasnie gram na nebuli. kiedys gralem to mialem nick sobolino;d a ty jaki masz nick? przydalo by sie odnowic stare kontakty;d teraz mam nick sobolekk a ty?
minotower na darashii, ja tam wyciągałem przy odrobinie szczęścia po 15k/h a jak zrobisz taska na minosy to jeszcze wpadnie ci kasa za nose ring