Kupiłem laptopa, ale nie mam pokrowca czy innej torby, czy jest jakaś szansa jakoś go zabezpieczyć i włożyć do plecaka nie narażając go na uszkodzenia, ułamania, porysowania?
Z góry dzięki za odpowiedź
Wersja do druku
Kupiłem laptopa, ale nie mam pokrowca czy innej torby, czy jest jakaś szansa jakoś go zabezpieczyć i włożyć do plecaka nie narażając go na uszkodzenia, ułamania, porysowania?
Z góry dzięki za odpowiedź
Włóż do torby(najlepiej materiałowa, zwykła reklamówka też ujdzie) wcześniej owiń jakimś ręcznikiem. Później uważaj podczas transportu i będzie ok.
Folia bąbelkowa ponoć nie służy tylko do pstrykania ;p
Na jutro chyba nie znajdę folii bąbelkowej, ale mam duży gruby ręcznik, czy myślicie, że to starczy i przeżyje podróż, 30 minut w jedną stronę?
Jak bedziesz choc troche na niego uwazal to na pewno.
Przeżyje, przeżyje. Kiedy jeszcze nie miałem torby na lapka też w taki sposób go transportowałem i nic się działo :).
uwazaj aby, nie wlozyc razem z nim pitnych jogurtow - ja pomyslalem po fakcie,
wynik byl taki, ze gniazdo od sluchawek sie zalalo, zrobilo sie spiecie i nie bylo dzwieku (na szczescie samo sie naprawilo) no i 1/4 ekranu byla zalana i jasniejsza - do dzis swieci sie jasniej, jakby napromieniowana (choelra wie co dodaja do tych jogurtow)
Życie co niektórych to chyba zabije. Żeby mieć takie problemy. Zamknięty laptop to raczej dość solidna konstrukcja, więc czy aż tak trudno przenieść jeden przedmiot w plecaku?