Siemka. Przypomniało mi się o postaci, miała pacca. Nie mam do niej reca, emailu, ani passow, totalnie nic. Czy da rade jakoś ją odzyskać, np przez confirmation key? Jak to obecnie wygląda?
Wersja do druku
Siemka. Przypomniało mi się o postaci, miała pacca. Nie mam do niej reca, emailu, ani passow, totalnie nic. Czy da rade jakoś ją odzyskać, np przez confirmation key? Jak to obecnie wygląda?
jesli znasz nick i dane ktore wpisane sa w r-keyu sa twoje po zamowieniu confa przyjdzie on na adres wpisany na t.com i tym sposobem odzyskasz postac (koszt okolo 30 zeta)
Postać była wymieniona, dość dawno zresztą, dlatego dane na które był pacc zamawiany nie znam, za to w profilu jest imie, inicjał nazwiska i adres. Da rade tak się odwołać do cipsoftu czy coś, żeby tego reca dało rade zamówic?
jesli dane wpisane w profilu konta sa twoje i znasz nick postaci to conf key przyjdzie na twoj adres a potem odzyskujesz postac raczej bez problemu
No cóż, mówi się trudno, dzięki za pomoc.
@down
Wymieniałem się koło 2008 z random gościem, nie mam żadnego kontaktu do niego.
@up
chyba ze znasz tego na kogo sa dane w profilu i on moglby ci podrzucic ten list od cipsoftu