Witam mam 20ed z 23mlvl, full eq mam 100k przeznaczone na niego.
I niewiem za bardzo gdzie nim expic zeby wychodzic na 0 badz +
Czy moglby ktos mi polecic jakies expa tak do 70lvl?
Z gory dziekuje;]
Wersja do druku
Witam mam 20ed z 23mlvl, full eq mam 100k przeznaczone na niego.
I niewiem za bardzo gdzie nim expic zeby wychodzic na 0 badz +
Czy moglby ktos mi polecic jakies expa tak do 70lvl?
Z gory dziekuje;]
Taski: Krokodyle, potem tarantule.
Ew. możesz bić Minotaury na Yalahar, Rotwormy, dalej możesz bić Dragony, Workery na wyższym poziomie. Potem taski na Water Elementale. Na mniejszym levelu masz duże możliwości co do wyboru expa.
Albo też możesz klepać cyce na mistrock i weź stealth ringa na wszelki wypadek.
Mutated Humany tylko dla kasy. Ciągniesz na taskach tarantul i kroko do 30 lvl, a potem dragi. Jak znajdziesz ekipe do od ~40lvl Hydry jako siocher albo behemothy. Jeśli Solo Style no to te dragi jak wspomniałem albo jakis Tomb.
PZDR!
najbardziej mnie boli że pojawia się co najmniej jeden taki temat na 2 tygodnie lub miesiąc, zazwyczaj dotyczy tego samego lvla lub bliskiego + posiadania kasy na waste, wystarczy trochę poszukać...
na 20lvlu będzie mu bardzo ciężko na mutated humanach z racji słabego mlvla, mniej bijesz, mniej się leczysz = więcej wastujesz
Wbij 33lvl najpierw na croco, później na tarantula tasku. Od 33lvla inwestujesz w blessed wooden stake i idziesz na stone tomb za tp i bijesz pierwszy poziom po wejściu w tp. Jest tam dość sporo wampirów więc i będzie co skinować. Exp jest w miarę ok jak na ten level i w 75% huntow wyniesiesz profit.