Witam mam takie pytanie czy ogarne Arene w svargrond poziom trzeci z "Warlord"?
Rp lvl 135 ? jak tak to jakies wskazowki, porady co miec , ile miec itd :>? i np ile by mnie to w sumie kosztowalo?
Wersja do druku
Witam mam takie pytanie czy ogarne Arene w svargrond poziom trzeci z "Warlord"?
Rp lvl 135 ? jak tak to jakies wskazowki, porady co miec , ile miec itd :>? i np ile by mnie to w sumie kosztowalo?
Na takim poziomie spokojnie zrobisz arenkę. Weź sobie 100 assassin starów, z 200 smp(możesz wziąć więcej w razie czego) oraz jakieś fire wall rune, aby biegać z potworkami między blokadą ogniową.
Dasz radę, tylko pamiętaj, że na wszystkie potwory możesz użyć energy walla poza jednym (bodajże tym takim norsemanem).
Btw. na moje się nie opłaca robić tej areny, ale jak kto uważa. U mnie na świecie itemek po 40k +/- 2k (bo za 40 u rysia sie sella ;/), wejście na arene 10k, niech pójdzie ze 100 assassek to już 20k, ze 150-200 potów już 35k... po 5k profitu to by mi sie nie chcialo z dp wychodzic ;D
Ja tą arenę zrobiłem na 85 lvl więc nie widzę problemu czemu Ty nie miałbyś dać rady. Rzucaj energy walle, ale tak żeby tworzyły krzyż (łatwiej będzie Ci biegać w kółko). Na wszelki wypadek weź sobie kilka spiritów.