jak sadzicie gdzie bardziej polecacie grac?
chodzi mi najbardziej o stalosci ze np bd gral 3miesiac a potem padnie ots... i graczach... :)
Wersja do druku
jak sadzicie gdzie bardziej polecacie grac?
chodzi mi najbardziej o stalosci ze np bd gral 3miesiac a potem padnie ots... i graczach... :)
Chyba jednak Realots :D Poprzednia edycja trwała bardzo długo i myślę, że ta edycja też będzie bardzo długo się trzymać. W dodatku Realots jest lepiej zrobiony i ogólnie ciekawszy nie tylko zwykła RL mapa 7.4 :d
to chyba oczywiste ze REALOTS !:p na obecnym tibianiku mialem pare postaci ~60 lvl i na real ots mam obecnie 50 lvl i polecam REALOTS.
tibianik to dno teraz, fajnie bylo tylko po starcie teraz gra tam ~60 osob z czego duzo na mc runemakerow sam mialem z 4 i ani razu nie dostalem bana;-) Gra tam jest bardzo nudna malo opcji do robienia , nie ma questow sa zle zrobione potwory i loot z nich zmieniejszony z ghuli wypada max 25 gp a rota z 10 ;x z expem tez cos nie teges od 80 lvla , nuda nuda i jeszcze raz nuda; do tego h lvle maja tam wszystko wraz z pomoca gma ;] moj kolega dostal hacka na lvl okolo 60 zostal zabity z 12 razy i nic a kolega gm (podobny lvl +/-)byl w identyczniej sytuacji a gm mu oddal i lvl i m lvl :-)
REALOTS to inna bajka;p 0 lagow 3 servery proxy DE,NL i USA. Mapa 100% real z 7.7 , duzo ludzi gra potwory bija jak na rl reszty nie opisuje bo to serwer idealnie zrobiony nie ma do czego sie dowalic;d Powiem tylko ze bronie maja tutaj troche wiecej ataku np d lance ma 56 f axe 42 chyba itd aby knight nie byl tak bardzo oslabiony pozdro
jeszcze dodam ze na tibianku jak padniesz to chyba 170 % ci spada hahaha odrazu odechciewa sie grac i kazdy normlany to powie ( nie koledzy gm)
Zgadzam sie z poprzednikami. Sam grałem (i nadal gram) na realots, w poprzednia edycje grałem okolo roku, wtedy było ciezko bo było duzo h lvli przez co nie dawali sie wyexpic teraz to inna bajka. Kazdy jeszcze moze byc najlepszy a to ze ots dlugo postoi to jest prawie pewne
Żaden z tych, na tibianicu się nic nie dzieje i mało graczy i nie opłaca się grać od nowa, a na realotsie mało kto gra/będzie grał bo jest mastercores, gdzie rekord dobija do 550 graczy, a średnio gra 400+/-, z czego może 100 mc. Także - mastercores.
realots malo graczy ? haha mastercores lepszy z 200 mc i gra tam 2/3 noob bo latwy serverek i do tego LAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGS
a istnieja jeszcze jakies ots rl map 7.4 7.6 7.7? czy tylko tibianic realots i master?
Na realots jest do 200+ graczy (nie botów!) to malo?
widac ze bardziej przekonujecie do realots
jedyna watpliwosc ze moze edycja pasc...
Przede wszystkim dziwi mnie porównywanie klienta 7.4 do 7.7. Ja bym zadecydował poprzez to, na którym mi się gra lepiej, bo różnice są spore.