Nie chce odkopywac wiec quick answer.
16. lvl
70/60
Crown helmet
Pall armor
B legs
Vampire shield
boh
Szybki exp i w miare profit.
Gdzie expic? To prawda ze Kazz bedzie odpowiednie? Z gory THX
Wersja do druku
Nie chce odkopywac wiec quick answer.
16. lvl
70/60
Crown helmet
Pall armor
B legs
Vampire shield
boh
Szybki exp i w miare profit.
Gdzie expic? To prawda ze Kazz bedzie odpowiednie? Z gory THX
Tak, możesz bić dwarfy w Kazo. Polecam również:
- Mount Sternum
- Kryjówka Horned Foxa (Minosy na zachód od Kazo)
- Ghostland
- PoH Cyklopy
- Cyklopy na południe od Thais
Dziekuje serdeczenie. Prosze o zamkniecie tematu przez Moda.
Polecam również kopalnie dwarfów najlepiej jak byś wziął z 20-30 spearów w baga to byś mógł tam dłużej poexpić masz dobre skille i eq więc dasz rade. Jak wbijesz 30 lvl to polecam of'a z bohami lajtowo sobie poradzisz ;)
@BUMP
Expić boltami i kusza czy spearami? Bo widze ze ludzie pisza ze i tym i tym. A zauwazylem ze high lvl (100+) expia rowniez z arbalest. Co poradziciee w tej sprawie?
na low lvl chyba lepiej ze spearami mysle ze pozniej na niektorych mobach lepiej z pb+arbalest
undeady na mount stermun, wszystkie poziomy oprocz dragow. nie ma problemu z takimi skillami
Na jakimś 40~ lvlu można zacząć powoli się wbijać na Hellgate, tam kusza rządzi. Chociaż ja brałem do tego kilka royalek na DSy. Raczej miejscówka do zarobku.
Pzdr
Witam Ponownie. Obecne mam 20 lvl. exp w kazz na samych guardach nie wystarcza. Wyrabiam 20k/h. Gdzie moge isc teraz expic aby efektownie wbic lvl?
wez stealth ringa i bij OFa, jak robi sie goraco to zakladasz ringa i tyle, z bohami bez problemu wyrobisz
Nie ma szans. Za niski lvl. Berserka sciagam na 2-3 hity ale jak dobiegnie to dostaje 140+. A na guardach nawet potkow nie nosze bo do mnie nie dochodza. Na OF sie expi palkiem od 30 przynajmniej,
@edit
Blessy : Eq nie spadnie jak mam wszystkie 5 czy jak 1 konkretny?
Moze ghostland dsy ze stealth ringiem?
Najgorsze sa te lvle, musisz sie jakos przemeczyc.
Sproboj wbic 25, i moze jakies proby na d lairze?
nie mozliwe ze dostajesz po 140+ co ture od zerka z takimi skillami i eq.
mowie ci, lec na OFa, jeslis kumaty to nie wbijesz sie w kilka naraz