Jak w temacie co myslicie o tym filmie?
Ja osobiscie planuje zobaczyc stary sklad 6 kwietnia bo premiara w angli bedzie, nie wiem jak u was.
Taki bonus (trailer):
Wersja do druku
Jak w temacie co myslicie o tym filmie?
Ja osobiscie planuje zobaczyc stary sklad 6 kwietnia bo premiara w angli bedzie, nie wiem jak u was.
Taki bonus (trailer):
Wygląda bardzo fajnie, nawiązuje do klimatu pierwszych trzech części. W Polsce premiera jest 13 kwietnia, zapewne ocenzurują niektóre sceny. Do kina na pewno się wybiorę, a w wakacje zobaczę wycięte sceny na DVD :P
Oglądałem jedynkę i wesele, które były nawet nawet, ale nie przepadam za filmami takiego typu. Widziałem też urywkami, nie wiem nawet którą część, gdzie to grali w rosyjską ruletkę z końskim nasieniem w naboju (żenua). Zastanawiam się, kogo to może śmieszyć. Ale ze względu na starą obsadę, pewnie ściągnę któregoś tam pięknego dnia i zapoznam się z jego fabułą
@UP
Czyli ominąłeś najlepszą część czyli drugą ;d 1 nawet była spoko, a 3 oglądałem, ze względu na Stiflera.
Oglądałem wszystkie części to też obejrzę
wg. mnie im dalsze części tym gorsze - poprostu mnie już zaczynają nudzić
Ściągnę przedpremierowo :)
Specjalnie udam się do kina :D
Próbowałem nawet ostatnio pooglądać pierwszą część ale się nie dało- tak gównianego filmu dawno nie widziałem.
Rozumiem, że gimnazjalistom może się podobać ale trzeba wyrastać z takich rzeczy.
i jest Lily Aldrin wiec obejrze ;)
To tylko świadczy o waszym poczuciu humoru. Jak wolicie siedzieć non-stop ze śmiertelnie poważnymi minami i śmiać się tylko z żartów o matematyce to ok, ale nie krytykujcie tych, którzy śmieją się z filmów tego typu. Do tego trzeba podejść odpowiednio, z nastawieniem się na śmiech, więcej śmiechu i jeszcze więcej śmiechu, a nie na niespotykaną i zawiłą fabułę pełną inteligentnych tekstów.
Sam się nie mogę doczekać, obejrzałem 1, 2 i Wesele i to jest takie trochę kultowe. Zresztą jak film z Seannem Williamem Scottem może nie być śmieszny :)
To z ruletką i końskim nasieniem to Beta House , o ile się nie mylę xd . Ściągnę jak będzie wersja na DVD ;d
Cóż jak kto woli, kwestia gustu, co nie zmienia faktu, że większość ludzi się z tych filmów śmieje bo podchodzą do nich z przymrużeniem oka, ten film nie ma nic innego w założeniu. To jest taki trochę "głupawy humor" (nie lubię tego określenia) w stylu Dude Where's My Car.
Ja bardzo chętnie zobacze nowe american pie.
Szczerze mówiąc wole taki rodzaj humoru niż ten pokazywany w filmach w stylu Jaś Fasola albo Szklanką po łapkach.