Witam mam pytanie bo mam domek ale dzis o godzinie 17 mi sie juz pacc konczy a ss jest dopiero jutro o 10 . i teraz pytanie czy ja moge jeszcze komus selnac ten domek ? jak to jest
Wersja do druku
Witam mam pytanie bo mam domek ale dzis o godzinie 17 mi sie juz pacc konczy a ss jest dopiero jutro o 10 . i teraz pytanie czy ja moge jeszcze komus selnac ten domek ? jak to jest
możesz go sprzedać nawet 5 minut przed save-em. byle żeby kupiec zdążył akceptować.
Nie. Jak stracisz prema i sie przelogujesz, to stracisz i domek. Kupiec nie zdazy juz akceptowac, takze chata przepada
a jak np pacc sie konczy o 17 a ja juz zejde z tibi o 16 i nie bede wbijal az do ss-a ? to dostane ta kase czy nie za niego? bo w sumie wasze 2 odpowiedzi sie ze soba sprzeczaja.
Jak sprzedasz domek to dostaniesz kasę - ale na wszelki wypadek nie logaj : i z resztą czemu się pytasz? Sprzedaj i się przekonaj :) nie masz nic do straceniea
Nawet jesli nie bedzies mial pacca to domek dopiero zostanie Ci zabrany po ss wiec nie ma obaw ze go stracisz jesli koles zaakceptuje go przed ss
Pacyfic- wlasnie mam co do stracenia. Bo nie chodzi o 5 czy 10 k ... a jesli typek daje praktycznie tyle samo hajsu co kosztuje pacc to wiesz :) ew. bym kupil pacc ale nie bardzo mi sie chce jakos teraz grac by go akceptowac dlatego sie wole upewnic :)