-
Knight
Jako iż RP tylko zarabiam kasę i dalej jest nudny.
ED zrobiłem już wszystkie questy dla zarobku odstawiam go na bok ;)
Zakładam EK gdyż nim nie grałem nigdy ;)
I tutaj seria pytań (poradnik przeczytałem ale stary troszkę)
Gdzie expić od 8-do 100 lvl (coś na mega expa i waste, jak i coś na 0 )
Jakie eq mu sprezentować żeby do 100 lvl stykło bez zmian.
Sword Axe czy Club (zalety,wady co polecacie)
I gdzie skilić i do ile na początku.
Dzięki wielkie i pozdrawiam.
-
Eq po prostu takie, które nie ma ograniczeń, czyli Demon Helmet, MPA, Golden Legi, MMS i ew. softy.
Ja uważam, że najlepiej wbić na 20 levelu ok. 75/75 skilla i można sobie darować.
Do 25 levela jakiś tomb, larvy, scaraby itp. potem zrobiłem quest na żółwie i siedziałem tam do ok. 40-50 levela, ale można skończyć wcześniej. Później magiciany, task na mutated raty, dragi i cała filozofia gry knightem.
Jeżeli znudził Ci się RP i ED to knighta nawet nie zakładaj : P
-
Ja polecam:
-axe bo Helforged axe ma najwiecej ataku z takich broni w miarę dostępnych, ale to raczej kwestia gustu.
-Eq Dh,Mpa,MMs,Bohy ,g legsy / najlepiej bron zmienia co te 5-10-15 lvl kiedy mozesz juz miec lepszą :)
-Skilowanie jak masz takie dobre eq to najpierw tam do 30 trole pozniej do 55 rotwormy/dwarfy i później polecam gdzieś do 70 slimy .
(Taki skill styka do w miarę ogarniętej gry aczkolwiek im wyższy tym lepszy :) )
-Expowiska:
1. do tego 20-30 lvl polecam tomby /larwy/ krokodyle/scaraby/żółwie
2.później do 50 dragi na edro/yalahar /tarantule task/ mutated humany / miagiciany
3. 50+ zrobić taski na mutated tigery/mutated raty/ bog raidery dobre dla expa/ culty /
4. 80+ task na gsy,nightmare/dle/frosty
-
Rp na wysokim lvl'u to bicie max po 3 moby i spamowanie mas sanem exurą san czasem gran sanem i smp...
@Topic
Do 20 lvl wbij 80/80 jeśli na npvp, jeśli grasz na pvp wbij max 65/65 na tym 20 bo padniesz i stracisz kilkanaście godzin skillowania.
Co do broni polecam axe. Axe mają dużo ataku no i demonwing axe chyba najlepsza dostępna 2ręczna broń dla knighta. Jedynym minusem jest trudna dostępność earthborn titan armora.
Od 20 lvl'a z dobrym eq i skillami polecam tarantule z taskiem. Potem złówie do 40-50 lvla~. Od 50 lvl'a możesz w sumie spróbować dragi, a od 60 lvl'a robić taski na mutated raty i tigery.
Exp mega waste zaczyna się dopiero od 90 lvl'a bo masz wtedy exori gran i możesz sobie fajnie zaexpić.