-
Gry planszowe
Siema. Ostatnio mnie i moim przyjaciołom naszła chęć na pogranie w gry planszowe ;d. W Weekendy mamy czas się spotkać i pograć przy piwku w jakiś monopol itp :D.
A w tygodniu tak jakoś czasu nie ma by wyjść z domu i tu kieruje do was pytanie. Są gdzieś w internecie jakieś rozbudowane gry planszowe ale nie w stylu chinczyk itp. na kurniku.
z góry dzięki za pomoc
-
Szczerze powiedziawszy ja bardziej wolę gry karciane. Polecam Ci granie w pana w ciemno, ja w to katuje z moim rocznikiem na studiach na każdym okienku, rewelacyjna gra, trzeba bardzo myslec i frajda tez jest swietna
Jeżeli chodzi o plansżówki to polecam scrabble
Ogólnie pan w ciemno polega na tym, że rzucasz odwróconą kartę i mówisz co rzucasz, jezeli ktoś Cie sprawdzi i okazało się że skłamałeś to zbierasz wszystko, a jeżeli powiedziałes prawdę to on zbiera wszystko, reszta zasad jest taka sama jak w normalnym panie, bardzo śmiesznie to wygląda jak na stół ląduje już 10ty król po kolei :DD.
-
nie wiem. ale podłączając się pod temat monopolu: jest już dostępny gdzieś ten z polskimi miastami? było kiedyś takie głosowanie w necie :P
-
Tak jest takie, kupiłem bratu w empiku.