-
78 rp i 20 ms!
Szukam expowisk takich na których zarobię dosyć konkretnie, ale również exp będzie wpadał, czyli ogólnie musi wyjść profit : )
Główny char 78 rp skille 84/67, softy, możliwość na razie expienia tylko royal spearami : )
Dotychczas biję dragi na yala, gdzie osiągam z happy hour dosyć ładne 80-100k/h : ) Kasy też stąd wyciągam sporo, więc jest to exp dla mnie idealny, jednak czasem zajęty. Szukam alternatyw ;P
Jeżeli chodzi o mojego 20 ms to chcę nim wbić 40 lev+, żeby być samowystarczalnym i mieć dwa djinny : )
Magic level na razie dosyć niski, bo dopiero 10, lecz chcę się na razie skupić na expieniu, a potem jak będzie normalna runka do robienia, czyli np. na 25 levelu hmm to wtedy podbije magic level trochę : )
Chciałbym exp na którym wyciągnę niewielki profit i nieźle będzie wpadał exp :)
-
rp kup arbalest, pb i na wyrmy ;]
-
20 sorc z 10 magic levelem nie może szybko expić i profitować naraz. Musisz się zdecydować. Osobiście nie polecam robienia żadnych HMM'ów, mija się to z celem gdyż te runy są totalnie bezużyteczne dla graczy z PACC. Zacznij nawalać bez przerwy strike'ami, a na pewno poziom magiczny urośnie i skoczy exp/h. Miejscówki, które się idealnie nadają to:
- Cyklopy Mistrock / Cyclopolis (polecam stealth ringa, 99% bezpieczeństwa)
- Mutated Humany Yalahar
- Piraty Yalahar
-
dla rpeka
-taski na mutated raty/ mutated tigery /bonebesty
-mutated humany/magiciany/zombi
-barabariany robiąc lootbagi
-task na necro , przy okazji hero
-culty
-wyrmy lb
-dragi yalahar/edron
-djinny na yalahar
-tomby za tp
Uzbieraj kase na rp i wtedy wbij lvl na ms( ms 20 lvl nie zarobisz) na :
-tombach
-mistrock z stealth ringiem
-możesz wziąć taska na minosy i obdzierać skóry ( wtedy ewentualnie bedzie profit )
-earthy
-task na tarantule(przy farcie można zarobić)
-
dla rp tak jak kolega napisal wyzej bonebeasty... bierz taska, odblokuj gorome i dostep na ramoe i lecisz tam pobic. exp masz jak na palka wysoki, profitujesz tez (polecam obsidian knife zabrac to bedziesz kosci z bb mial dodatkowo). oczywiscie mozesz wyrmy, ale pewnie zajete masz na lb.
-
A co do tego sorca czy tam druida, jeśli chcesz aby wbić 40 lvl do djinna, to nie rpzejmuj się mlvlem i nie trać czasu na mlvl... po prostu exp, a mlvl troche wpadnie sam ;)
-
No właśnie tak myślę, żeby przestać bić mlvl na sorcu, ale z drugiej strony mam małe hity ze strików. Ktoś tam wyżej napisał, że mam po prostu spamować strikami, tylko, że to wtedy jednak będzie waste. Na Tarpit Tombie na -1 mam 15k/h na samych ghoulach i wychodzę na +, więc musi być coś szybszego z mniejszym zarobkiem chyba? : )
Cipsoft zwalił jakoś te taski, kiedyś kinem na mutated raty robiłem kilka tasków dziennie, a palkiem robiłem trzy i Grizzly Adams sapie.. Bonebeasty przemyślę : P
-
I pamiętaj, że jeśli bijesz Tomby (lub ogólnie jakieś moby, które wyst. masowo, task na kroko. się nada), to bardziej opłaca się lurować po 3-4 moby (jeśli słabsze i wolne) i bić z Fire Wave, mniejsze waste many/xp ;-)
Pzdr