Witam, jak najlepiej trenować mlvl na serwerze PvP? Expić od razu używając czesto spelli czy na 8 lvl łowić ryby i męczyć sie bez bota i ciskać te hotkeye :P Nie wiem jaki sposob jest najszybszy :P
Wersja do druku
Witam, jak najlepiej trenować mlvl na serwerze PvP? Expić od razu używając czesto spelli czy na 8 lvl łowić ryby i męczyć sie bez bota i ciskać te hotkeye :P Nie wiem jaki sposob jest najszybszy :P
Na początku zacznij expić, a potem runy rób na jakimś lvl, gfb, explo, sd etc.
staraj się nie mieć nigdy full many, zawsze rzucać choćby exurkę. No i tak do 30 lvl, jak druid, 45, jak sork. Drutem robisz icicle/avalanche/wildy, a sorcem sd. no możesz sorkiem też od ok 30 fire balle.
ja bym potrainił pare mlvli conajmniej do tego 15-go, lepiej ci się będzie expić. potem potraiń znowu troszkę, exp i na większym levelu już rób runy :)
Jak dla mnie po prostu expić. mlvl ci się pod koniec i tak prawie wyrówna, a to już nie ta tibia co kiedyś żeby się runy robiło według mnie. nie ten klimat
@up
Dokładnie, dzisiejsza tibia to co innego niż kiedyś..
@topic
jeżeli masz pacc'a to z mlvl podczas expa nie będzie problemu (na moim przykładzie expiąc na pacc'u 8-60lvl/0-50 mlvl podczas samego expa) musisz po prostu nie żałować pieniążków na manasy i bić z tych exori flamów itp
czasami się zwróci, czasami nie ;) ale m lvl leci jak szalony i od razu wpada poziom :)
runy można oczywiście robić jak trzeba być afk albo coś, to się staje gdzieś i wciska raz na kilka minut hootkeya żeby runka wyskoczyła, a tak to tylko podczas expa ;))
pozdrawiam
Ja jednak polecam jak masz troche funduszy i wbijesz już ten 20lvl zainwestować trochę gp aby wbić tak 22-23mlvl bo pewnie na samym expie bedziesz mial cos w granicach 13-15mlvl, zobaczysz mega roznice w hitach.
Na 8 lvlu kompletnie nie oplaca sie trenic mlvla, bo masz 35(?) many i po prostu musisz caly czas siedziec przy tibii i czekac zeby wcisnac tego utevo luxa czy inny czar.. wbij moze kolo 20 lvla tak, abys mogl troszke poafkowac, a potem sobie pal mane na czymkolwiek. Oczywiscie najlepszym foodem beda ryby zlowione wlasnorecznie, bo wyjdzie to dosyc tanio.