-
Wersja do druku
-
Gram, nick taki sam jak na forum, dodaj mnie do znajomych to razem pociupamy, gra jest naprawdę zajebista, dużo możliwości, potężne mapy, zdecydowanie polecam.
Superancki FPS, wogóle pierwszy raz się spotykam z taką rozgrywką. Strasznie wciąga, przez was poszedłem spać o 4 nad ranem
Mialem tak samo jak ty. Gra sciagnela mi sie o 23~ i tu nagle 4.30 :P
Jakby ktos nie mial konta na facebook'u lub po prostu nie chcial z jakiegos powodu like'owac to mam 2 zapasowe klucze, jak ktos potrzebuje to PM.
zarejestrowałem się i polubiłem grę na fejsie, teraz tylko ją ściągnąć i zobacze jak się gra.
Odblokowal ktos klase 'raider'? Zastanawialem sie czy jest dosyc podobna do soldiera jezeli chodzi o hp i predkosc/uzycie jetpacka. Bo soldier zaczyna mnie powoli nudzic, spinfusor odblokowany, eagle odblokowany, armor upgrade na maxa, jetpack takze, teraz tylko perki zostaly ktore z tego co widze daja bardzo malo a 18k expa to 6-8~ godzin grania.
Technician na mapach Capture the flag jest bardzo dobry. Stawiasz wieżyczki w strategicznych pozycjach i idziesz kampić, a one robią swoje (najlepiej je gdzieś schować przy generatorze/podziemiach).
taaak, po to gra ma takie mozliwosci zeby kampic ile wlezie i niszczyc gre tym co graja normalnie. gz
kiedy tylko zobaczyłem topic pomyślałem o jednym
ale gra wydaje się być fajna (to latanie hehe)
ściągnę napewno
Kampienie przy generatorze to nie dla mnie, gdybym chcial walczyc w ciasnych pomieszczeniach to bym wzial juggernaut'a i oneshotowal ludzi mortarem. Nie moge grac bez poslizagania sie od czasu do czasu :P
A jak np. nie mam konta na fb?
To załóż fake konto tak jak ja i graj.
kogos tez kicka przy dluzszej grze na serwerze?