witam,
Tak się zastanawiam co lepiej wziąć amulet czy legi ?
pozdr
palladyn, serwer pvp
ten amulet nie zużywa się ?
Wersja do druku
witam,
Tak się zastanawiam co lepiej wziąć amulet czy legi ?
pozdr
palladyn, serwer pvp
ten amulet nie zużywa się ?
by sie przydało wiedziec jak ty profka ale tak czy siak lepiej sobie kupic dwarven legi
i od serwów tez zalezy pvp-amulet, nonpvp- legsy
dokładnie, zależy jaka profa
Ale i tak bym chyba legi wziął, bo amulet można zrobić pierwszym lepszym noobcharem z 8lvlem
#Down
Final room jest od 40
quest zacząć można na 8 lvlu
Quest składa się z 2 cześci
1-skompletowanie części i naprawa amuletu
2-odwiedzenie krypty Koshei'ego (jakoś dziwnie brzmi ;p) i użycie amuletu na pokonanym nieumarłym, tak by zaznał spokoju
O ile 2 część wymaga 40 lvl'a to pierwsza jest jak najbardziej dostępna dla każdego
ten quest jest od 40 lvla
zostaw amulet- ja bym tak zrobił, przyda się na grimy
zależy jaki masz lvl... jeśli expisz na czymś co bije ze śmierci to bierz amulet jak nie to legi.
Jeśli zamierzasz grać tym charem i wbić nim jakiś w miarę wysoki lvl, polecam amulet. Jeśli się gra na PvP, to już w ogóle - zmniejsza obrażenia od SD. A na wysokich lvlach najbardziej typową miejscówką dla palka są grimy, na których opłaca się nosić Amulet Kościeja :p
Blue Legi nosi się w zasadzie magicznymi na średnich lvlach, jeśli się nie ma kasy na coś lepszego albo zależy na każdym punkcie CAPu. Ja przeważnie noszę na palku, bo jednak udźwignę więcej, niż z Zaoan Legami. Wartość (kiedy jeszcze grałem, jakoś 4 miechy temu) ok. 20k.
Pzdr
Można go używać do woli - nie zużywa się.
Moja rada jest taka:
1. Zrób w pełni questa paladynem i weź blue legi.
2. Zatrzymaj blue legi na paladyna (tylko jeśli nie posiadasz już blue / dwarven legów - w przeciwnym razie oczywiście wypadałoby je sprzedać).
3. Utwórz noob chara, pozbieraj części amuletu i zapłać 5k za wykucie Koshei's ancient amulet.
4. Ciesz się obydwoma itemami.
dziękuje bardzo za pomoc. rada bobka jest moim zdaniem najlepsza i z niej skorzystam :)
pozdr