Siemanko
Tak ostatnio sie nad tym zastanawiałem. Jak myślicie Cipsoft wprowadzi tą opcje. Dla nich to dodatkowa kasa...dla mnie możliwość gry :)???
Jakie macie zdania na ten temat ?
Wersja do druku
Siemanko
Tak ostatnio sie nad tym zastanawiałem. Jak myślicie Cipsoft wprowadzi tą opcje. Dla nich to dodatkowa kasa...dla mnie możliwość gry :)???
Jakie macie zdania na ten temat ?
4 tysiace zlotych or didnt happend. ja sie ciesze za kazdym razem jak h.lvl dostaje delete :)
@down
delete za darmo się nie dostaje... wiec jestem szczęśliwy, że kolejny oszust musi zapłakać nad takim czasem straconym, a z Polskości jestem dumny jak cholera !
Jak tak patrze na te bonusy (outfity i mounty do pacców) to zaczynam myśleć, ze za niedługo będzie sms shop. :s
Jestem na nie, ale to wybór Cipów
Nie wprowadzą. Ban to ban i tyle. Można się od niego w niektórych sytuacjach odwołać, ale to wszystko.
Może jeśli nie byłoby to za bocenie, to może, ale i tak spowodowało by to, że gracze, którzy np. obrażają kogoś, czy ogólnie piszą niedozwolone rzeczy, mogli by się poczuć bezkarni.
Zamykam, bo temat w sumie niczego nie zdziała ani też do niczego nie prowadzi.
Cóż Cię tak zeźliło w jego poście, że piszesz "typowy polaczek"?
Dostałeś warninga/kasację za bocenie, czy co? Ja też mam satysfakcję za każdym razem, kiedy słyszę o mass banach, jest uzasadniona. Szkoda mi charów, ale skoro dali się złapać/zostali złapani, bo tak akurat wyszło, to już trudno.
Pzdr