-
Pegasus!
Cześć. Ostatnio rozmawialiśmy z kolegami o czasach dzieciństwa i natrafiło na stare konsole m.in. NES i jego podróbka. Mam taki sentyment do tego sprzętu, że przeszukałem całe 2 piwnice, ale nie mogłem znaleźć.... Ściągnąłem emulator na komputer ale to nie to samo ;/ Wiecie może, gdzie mógłbym kupić oryginalnego NESa lub PEGASUSa? Nie uśmiecha mi się chodzić po bazarach, bo wiadomo jakie podróbki tam spotkamy. Na Allegro też nie ma tego zbyt wiele, i zawsze jest możliwość, że kupię zepsuty.
-
A o allegro słyszałeś?
W ogóle opłaca ci się płacić za konsole parę dych , a potem po parę zł od cartridg'a?
Lepiej już skołować 2 pady , podłączyć je do kompa a zamiast monitora dać tv , roomy w sieci można dostać za free chociażby na emuinfo.
Sam kiedyś grałem i zostały mi na kompie same dobre tytuły (link jbc)
-
gdzies widzialem na allegro albo gdzies konsole z wgranymi tymi wszystkimi romami i normalnie dziala jak pegasus pod tv. tyle ze z lepszym zasilaczem bo jak pamietamy tamte lubily sie szybko psuc przy dlugiej grze :D
i jeszcze na allegro byla dyskietka 9999999in1 i tam bylo bardzo duzo tych gier.