-
teddy bear - antica
Witam
Taki sam temat napisałem również na oficjalnej polskiej stronie tibi aczkolwiek tam nikt chyba nie jest mi w stanie pomóc więc proszę o pomoc was tutaj :)
Mam pewne pytanie co do misia
Po wczorajszym evencie w of z 5 red bagów które otrzymałem z jednego "wypadł" mi teddy bear. Najpierw dośc się zasmuciłem faktem iż z 5 bagów chociaż bohy nie wyleciały ale po chwili się połapałem co mi w ogóle wypadło
Najpierw wielkie zdziwienie i szukanie na necie ile jest warte. z tego co wyczytałem od 500k do 2.6kk.
I teraz moje pytanie.
Czy nadal wartośc tego misia jest taka ? Bo nie sądzę żebym tylko ja miał takiego farta i żeby mi tylko on wypadł (ale może jednak ?). Czy nagle urosło ich pełno jak grzybów po deszczu i tak naprawdę teraz jest nic nie warte? Czy wartośc się utrzymuje?
Jeśli naprawdę takie to rzadkie to da się mniej więcej określic ilośc sztuk tego misia na serwerze i jego konkretną wartośc na nim (konkretniej niz 500k- 2.6kk)? (mam na myśli serwer antica?)
Wiem że moje pytanie jest dośc... Dziwne ale jeśli ktoś z was posiada takową wiedzę na ten temat, byłbym wdzięczny gdyby się nią ze mną podzielił
Pozdrawiam :)
Ps. Może odsprzedam pluszaka jeśli jest cenny, aczkolwiek sądzę że jest to temat nie na ten temat
-
Moze wystaw licytacje na tibia.com i zobacz ile ludzie ci za niego zaoferuja ; >
-
u mnie na arcani to gosc za 180k sela juz tydzien+ i nikt nie kupuje, spadly straszliwie ;d
-
Antica to najstarszy świat,więc wartość jest najmniejsza.Pozatym teraz łatwiej(jak widzisz) dostać go niż kiedyś (Anihilator).
Myśle ,że za 230k spokojnie zejdzie ;)
Pozatym teraz masa ludzi ma lvl 100+ co daje możliwość wykonania anihi.
@down
no niestety,pamiętam jak 2/3~lata temu znajomy kupił za 800k~
@down2
omg,masz racje. Sorry za wprowadzenie w błąd.
Najlepiej faktycznie wystaw go na aukcje
-
uh. no to szkoda. a miałem taką nadzieję jak zobaczyłem że on tyle wart :(
@Jelonekk
Em ale teddy bear to nie Annihilation Bear :P dwa różne misie tylko tak samo wyglądają.
Btw. ja tu nie jestem znawcą. tak mi się wydaje tylko z tego co tak przeglądam
-
Teraz wartosc Teddy Beara to juz w ogole spadla, na saphirze sa oferty bodajze po 210k cos takiego
-
Nigdy nie sugeruj się cenami na stronach bo najczęściej są one grubo przesadzone lub nieaktualne, a zdarza się że jakiś żartowniś pisze bzdury..
W mojej ocenie za miśka możesz dostać od 300-600k.
Wystaw na licytacji tak jak makmej napisał i wybierz tego co najwięcej da. Ostatnio widziałem sporo ofert kupna i to na różnych serwerach.
-
Poczekaj jakis czas, bo teraz wielu ludzi powyciagalo misiaki z present bagow. Uplynie pare tygodni, ludzie pogubia gdzies swoje i ceny wróca do normy choc troche. Przed eventem na securze cena misia wynosila ok. 1kk, teraz jakos 200-300k (?). W kazdym razie ja na twoim miejscu nie sprzedawalbym go teraz
-
taki lekki offtop zrobię powie mi ktoś jak te bagi zdobyć?
czy to nie jest prowokacja?? Chyba wszyscy wiedzą, że nie którzy się do tej pory tym nie interesowali i jako że to jest forum mogę się chyba zapytać a co do twojej odpowiedzi to co muszę zabić tego bossa podczas najazdu i dorwać się do ciała? Miszczu.
-
@up
...Czy to jakaś prowokacja? Chyba wszyscy wiedzą, że można wyciągnąć present bagi podczas dowolnego najazdu CM'ów - jak oczywiście zostaną zabici.