Czesc
prosta sprawa- potrzebuje miejsca gdzie bede mógł szybko zarobic 46edekiem (server npvp) exp nie musi być niewiadomo jaki ważne by troche zarobić
z góry dzieki za odpowiedzi : D
Wersja do druku
Czesc
prosta sprawa- potrzebuje miejsca gdzie bede mógł szybko zarobic 46edekiem (server npvp) exp nie musi być niewiadomo jaki ważne by troche zarobić
z góry dzieki za odpowiedzi : D
- infernalisty (?)
- dragi
- workery
- necro
wszystko na yalahar
Eternal Spark grałeś kiedyś ed? Czy nie umiesz czytać on chce zarobić .
dragi bedą dla ciebie dobrym rozwiazaniem te w yalahar + bij te czerwone elfy czesto spadaja woce czy holy orshidy.
dzieki za wszystkie podpowiedzi- co do water elementalów to jak z nimi jest? co musze brac, czy mam robic jakies misje?
helmet of the deep + wędka
Solo :
- Ancient Scaraby (exp w granicach 120-150k/h na premce) dobry loot + taski
- Water Elementale ( exp w granicach 200k/h na premce) zwraca sie z kazdego hunta
- Necro + hero Yalahar
Hunty grupowe :
- Hero Edron
- Crystal Spidery
- Gsy Yalahar
- Hydry duzy camp
Torg User wyczerpał temat, ja od siebie mogę dodać także, że expiąc na Water elementalach, zalecane jest wzięcie tasków, aby zdobywać punkty i exp.
Najlepiej na WE expić rano, bądź późnym, bardzo późnym wieczorem, bo tak to ciężko jest, bo dużo ludzi biega w okresie popołudniowym.
Ew. możesz także spróbować na energy elementalach, ale obawiam się, że jeden może Cię ściągnąć na combo.
dzieki wszystkim jeszcze raz za odpowiedz- poszedlem na WE i zwracało sie po 100% wydatków, mysle ze temat został wyczerpany i mozna go zamknąć
jeszcze raz dzieki : )