Jest w Tibii przedmiot po którym nie da się przejść? Potrzebuje bota zablokować i nic mi do głowy nie przychodzi.
Wersja do druku
Jest w Tibii przedmiot po którym nie da się przejść? Potrzebuje bota zablokować i nic mi do głowy nie przychodzi.
Jest coś takiego jak korytka na wodę lub coal basiny.
Zajrzyj do tego tematu http://torg.pl/showthread.php?354664...-Inutr-Returns
tam znajdziesz odpowiedz :)
Dokładnie.
Takie małe paczki idealnie się nadają, można je nosić w Bp, tylko... trzeba mieć capa. Jeśli to bardziej pułapka, a nie spontaniczny trap, dobrze też ponarzucać trochę śmieci na wierzch paczek.
Pzdr
Tylko, że przez 'takie małe paczki' przechodzi 80% botów, na lepsze boty trzeba mieć pomysł albo odpuścić.
W sumie są takie paczki, przez które swego czasu nawet neobot nie przechodził ale..
W obecnej chwili na tibii nie ma przedmiotu, ktory mozesz wlozyc do bpka a nie dalo by sie po nim przejsc. Kiedys byly takie czarne duze kotly czy inne rzeczy, teraz juz nic takiego nie ma. Mozesz bawic sie z fire fieldami/bombami/wallami lub jakimis paczkami z dekoracji, jednak wiekszosc botow, ktore chodza za pomocą symulacji klawiatury, poprostu przejdą po tym. Malo kto boci botem, ktory uzywa myszki do chodzenia :P w neobocie pamietam, ze byla taka opcja ze bot ma sie poruszac za pomocą myszki, ale nie byla ona domyslna i wydaje mi sie, ze malo kto tego uzywal.. :p Jak masz target, ktory jest 10000% afk i warto sie pomordowac to polecam poprostu korytka targac, innej opcji niestety nie ma.