Witam!
Chce zagrać na Old School'owym OTS-ie i nie wiem, który wybrać. Nie chce zbytnio PK-ować, ani żadnych warów, tylko wspólne hunty, questy itp. Jakie są wasze opinie na temat tych 2 OTS-ów i co mi radzicie.
PZDR!
Wersja do druku
Witam!
Chce zagrać na Old School'owym OTS-ie i nie wiem, który wybrać. Nie chce zbytnio PK-ować, ani żadnych warów, tylko wspólne hunty, questy itp. Jakie są wasze opinie na temat tych 2 OTS-ów i co mi radzicie.
PZDR!
Polecam realotsa, mastercores dostaje w dupe od ddos'a gra sie dobrze ale exp leci zdecydowanie za wolno ba, jest masa maniakow ktorzy graja 24 na dobe i nie da sie normalnie grać a tibianic to dzielo bolka na ktorym panuje korupcja
realots.net startuje dzisiaj o 20 tak btw.
Jaki tam jest exp stage bo na stronie się nie da sprawdzić.
PZDR!
Mastercore - szybki exp, a co za tym idzie random pk polaczków itp. Poza tym jeśli chcesz co tygodniowe resety i zabawe od nowa to polecam, właściciel jest dzieciakiem który nie umie ustabilizować serwer + zbija kase z frajerów.
Tibianic - ciężki, mozolny exp. Na pk trafisz, sporadycznie. Zabawa w rpg tu bardziej niż na masteru. Przyjemnie się zwiedza miejscówki, spotkać można na prawde interesujących ludzi.
Ja polecam Tibianica, oczywiście z całym szacunkiem do graczy z Mastercores. Jeśli lubisz ciągłe resety, szybki przyrost doświadczenia wybiesz mastera, ale jeśli lubisz dawkowany przyrost expa i mniejszy pk to tibianic.
Pozdrawiam.
Ma realu z tego co wiem bedzie x4 na masteru się szybko expi do 40 potem ok 1lv w godzine (btw. zalezy oczywiscie czym grasz)
Gadacie straszne bzdury, mastercores ma wolniejszy exp niż realots, a na 90+ nawet wolniejszy niż na tibianicu, więc nie, szybki exp nie jest, bo jak dla kogoś tam up "szybko" to 60lvl w tydzień, a typ gra 24/7 to dużo, to lekki fail. Owszem mastercores ma ddosy, ale skąd pewność, że realots nie będzie ich miał? Graj na tibianicu, bo na mastercores nie masz co bo jest to głównie nastawione na wary, podobnie będzie z realotsem.