-
Wrath of Emperor
witam.mam do zrobienia 1-3 misje wratha,bo serwis czyszcza od 4 dopiero a w misji trzeciej jest do zabicia boss.dam rade wszystkie misje wykonac samemu 130 rp? i czy bedzie to jakies duze waste? (chyba ze ktos gra na celesta i chcialby pomoc to prosilbym).jak ktos wykonywal to solo to prosze o opisanie co,gdzie i jak.
-
ja ci pomoge, daj nick na pw
//edit
w sumie dasz sam rade lajtem, prosta taktyka, tam jest kilka zielonych(!) poison fieldow, przebiegaj po nich z keeperem, ten poison bedzie go sciagal po 8000hp, tych poisonow jest chyba 6, z kazdego tylko raz mozesz skorzystać bo pozniej on sie zamienia w zółtego poisona ktory nic nie zabiera
-
To samo pytanie: Dam radę 120 EDem zrobić tą 3 misje z the keeperem? 1 i 2 już mam done, a przydaliby się mi npce od potków :)
btw
ja też jestem z Celesty, więc możemy się zgadać i wspólnie zrobić tą 3 misje =)
-
ja juz zrobilem ja swoim rp,tam sa takie trucizny jesli zmienia sie w zielone (sa zolte na poczatku) i wleziesz na nie z bossem zabierze mu 8k hp,mi pomogl 120 ek a boss ma sile serpent spawna ;]
a tak btw w sobote jest service wratha wiec jak chcesz sie zalapac to rob misje :D