Witam! Mialem Hacka mam juz jakies eq w sumie : zaoan seta, avangera bohy. Teraz pytanie gdzie moge szybko zarobic ale bez jakichkolwiek lootbagow
skille 74/70
Wersja do druku
Witam! Mialem Hacka mam juz jakies eq w sumie : zaoan seta, avangera bohy. Teraz pytanie gdzie moge szybko zarobic ale bez jakichkolwiek lootbagow
skille 74/70
magiciany chyba najlepiej, nie ida supple, bo leca z nich w duuuzych ilosciach, tak, ze troche wyniesiesz jeszcze
czysty profit z 10k/h, no i reins moze dropnac to od swiata zalezy 30-70k ;p
Mutated humany, alternatywnie piraty w Yalahar. Czysta kasa, do tego niezły exp/h.
na piraty bez 80+ skilla, softow, taska i dosc duzego farta to nie ma sie co wybierac
humany tez specjalnie nie beda profitowe, za duzo bija jednak troche, chociaz exp nawet ujdzie
magiciany, jeszcze ze slyszenia to wiem, ze djiny mozliwe i zombie, co do zombie to wydaje sie to byc prawda, czego nie moge powiedziec o djinach, ale moze ktos sie jeszcze wypowie
sproboj na barbarianach, moze żólwiach
Tak jak kaplar ci napisał barbariany mały i średni obóz i żółwie.
jak barbariany, to zaden oboz nie jest wogole oplacalny oprocz duzego, za malo sie respi imo, a tak to zabierasz ze soba bp bpakow i zbierasz halberdy i kase i ofc lepsze itemy i wysylasz i wysylasz przez skrzynke postmanowa, wbijasz caly lvl a tu 500 itemow w dp - znam z autopsji, na 60lv tam expilem z 72 skilem D: