-
Exp i Kasa
Witam mam pewne pytanie co byscie zrobili na moim miejscu a wiec tak :
mam 130 rp ( swiat pvp ) lecz kasy tak za bardzo nie mam na expa by wascic wiec nie posiekam na chwile obecna czegos z asasinek itd tylko spokojny exp z roylakami czy tam pb... a teraz jak wszyscy wiemy przez tydzien czasu jest exp x1,5 wiec taka kapa , lecz mam mozliwosc selniecia softow i wydac ta kase na wlasnie expa , stary i bic cos lepszego i szybciej.. Tylko czy sie oplaca ? wtedy nie bede mial softow , i jak zwaszcze kase to tez nie bede mial wtedy ani kasy ani softow ale lvl bedzie lepszy. I jak myslicie jaki by sie udal ew lvl wbic na tych starach za okolo 300k . Po prostu chce wiedziec co wy byscie zrobili na moim miejscu czy wybrali opcje selniecia softow i wydawac na stary czy dalej expij na spokojnie (wolniej) ale z softami
-
W sumie mógłbyś te softy zostawić i poexpić z pb np. na wyrmach, dle, frostach, hydrach. Kumpel tam często z profitem wychodził a co do frostów to przy braku szczęścia waste.
-
Daj sobie spokój, myśl do przodu, a nie na ten moment. I tak nie ma pewności, że sobie poexpisz do woli, bo ludzi może być więcej, niż normalnie.
Nie sprzedawaj Softów, bo one wydatnie zmniejszają straty. Lepiej idź na jakąś miejscówkę typowo do zarobku, gdzie expa dużego nie wbijesz, ale loot jest b. dobry. Jakoś mi na ten moment nie przychodzi nic do głowy, ale na pewno ktoś coś zaproponuje. Nie polecę właśnie wyrmów, bo profity są, ale nie jakieś oszałamiające, a słyszałem już kilka osób, które mówiły o waste.
Pzdr
-
Kuba ma racje, te wyrmy to nie glupi pomysl ja tam expilem to tak z jednego expa trwajacego 2h czasam 20k a czasami jak composity sypaly to 40/50k na + oczywiscie Wyrmy LB
-
Chciałbym zauważyć, że jest do 15 lutego exp razy 1.5 co oznacza wszystkie expowe miejscówki nabite masą ludzi. Zostaw softy pohunć coś dla kasy, parne pola ? cemetery -1 ?
-
-
Kolego, po co ci te softy. Ja je zostawiłem na 100lvlu i wbiłem już kilkadziesiąt i jakoś nie widzę potrzeby ich posiadania.
Down
Nie wiedziałem, że na takim lvlu można jeszcze męczyć wyrmy, ale spoko.
-
Po to że na takich głupich wyrmach na hunta wystarczy mu 50 smp + softy jak bije pojedynczo i na reszte capa może ładować amunicje (pb polecam)
-
Czyli lepiej smigac wyrmy na lb z pb niz royalki + shield?
-
Jak nikt cię nie potrafi przekonać, to może sam sprawdź i się przekonaj. Każdy potwierdza, że lepiej używać power boltów - uzyskasz większy exp/h oraz szybciej i efektywniej zarobisz.